MiStorus rivierkei als designobject en lichtelement
Rivierkei als lichtelement in de moderne tuininrichting
Rivierkei met LED-verlichting in tuininrichting
Verlichte, keivormige bloempotten rond het zwembad
Tuinwand gezellige zithoek

MiStorus LED | Elegantie zit hem in de details

In de rubriek "bloembakken" kan je de elegantie van onze MiStorus keien bewonderen. De kenmerken en voordelen staan er visueel en tekstueel beschreven. Toch willen we hun functie als lichtelement even extra in de spotlights zetten.

16 miljoen tinten op maat van jouw gemoed
Deze doorschijnend witte lichtelementen zijn voorzien van een verlichting. Het aanbod bestaat met spaarlamp, maar de uitvoering met LED-verlichting in een lichtkleur/kleurenspectrum van 16 miljoen kleuren is ons absoluut paradepaardje. Vraag echt om dit product eens te mogen zien! Als je over kwaliteit en klasse spreekt … Stem de kleur af op jouw gemoed of naar jouw lievelingskleur. Speel ermee, zeker ook in combinatie met jouw gevel. Gemetst of verlijmd, afgedekt met trespaplaten of bepleisterd in crepi. Het maakt niet uit. Het past bij alle moderne gevelbekledingen en zelfs bij oudere bouwstijlen.

© Beelden | Degardo GmbH | Content | Raphaël Van Overstraeten
© Degardo GmbH | Wifi-Controller

Jij bent aan zet!
Via het bedieningsveld kan de kleurtemperatuur traploos worden geregeld van warm wit (2700 Kelvin) tot koud wit (6500 Kelvin) en de kleurverzadiging worden aangepast om tussentinten en pastelkleuren te creëren. Door de comfortabele dimbaarheid van wit en gekleurd licht kunnen sfeervolle lichtstemmingen naar wens worden gecreëerd. Je kan zelfs een kleurverloopprogramma instellen met regelbare snelheid en een zeker interval. Je kan de diverse LED-keien, verdeeld over jouw tuin, zelfs gelijkschakelen of juist niet … en dat doe je met de meegeleverde afstandsbediening. Meer zelfs, mits bijkomende applicatie ben jij via WiFi aan zet! Van trendy gesproken! Alle E27 LED-elementen hebben een energieklasse A+. De afdichtingen met inox schroefverbindingen, onderaan en aldus visueel onzichtbaar, garanderen duurzaamheid en spatwaterdichtheid volgens IP66. De MiStorus LED-producten zijn voorzien van een verbindingskabel van 5 meter in outdoor-kwaliteit. De bloembakken zijn een meerwaarde voor elke tuin.

MiStorus I (L 192 x B 167 x H 50 cm) | MiStorus II (L 144 x B 112 x H 50 cm) | MiStorus III (L 114 x B 73 x H 39 cm) | MiStorus IV (L 75 x B 69 x H 49 cm)

En ook de ruimte rond zwembaden kleuren ze fantastisch in, het maakt niet uit of je een zwemvijver of een klassiek zwembad hebt. De aankleding is fantastisch en duurzaam, zelfs in een omgeving met agressieve dampen en spatten van chloorhoudend water.

Wist je dat …
Er veel toebehoren zijn, en zelfs nog meer modellen, die het gebruik of de toepassing van deze keien verbreden? Binnen de filosofie van ons MiRaga by RAVO tuinconcept tonen we jou hierboven enkel de 4 grotere modellen (I-IV). Ze komen heel vaak via de betere aannemer in de Vlaamse tuin, daar men ze geïntegreerd wil zien in het totaalconcept van de tuininrichting. Dit betekent bijvoorbeeld dat de kabels discreet dienen ingewerkt te worden. Een plaatsing in de voortuin vraagt dan weer een discrete verankering tegen diefstal. Wij leveren die optioneel mee aan, de aannemer plaatst. Maar weet dus dat het gamma breder is en niet alleen te verkrijgen is bij nieuwe tuinaanleg. Onder de naam Storus kan je  het gamma bestellen bij de betere Indoor & Outdoor Living winkel. Aldus in de context van makkelijk verplaatsbaar kan je een kei naar keuze dan multifunctioneel gaan gebruiken: vandaag als terrastafel mits toevoeging van een tafelblad, morgen in huis als cooling unit bij een feestje, overmorgen als bloembak binnen ... Informeer naar de mogelijkheden! 

© Beelden MiStorus LED bloembakken | Degardo GmbH | Content | Raphaël Van Overstraeten