BRENG HARMONIE IN JOUW TUIN!

MiRaga by RAVO brengt stijlvolle elementen in de tuin. Naar kleur afgestemd op elkaar, het raamwerk, de metalen tuinpoort en de gevelafwerking. Naar vormgeving strak rechtlijnig. Het concept past perfect bij de kubusfilosofie en de tinten die de moderne woningbouw kenmerken en heeft een afzet in projecten van alle groottes. Groot is vandaag echter vaak gekoppeld aan gemeenschappelijk gebruik. De individuele woning zien we meer en meer opgaan in verkavelingen met veel eenheden op kleinere percelen en bijgevolg meer compacte tuinen, waarin we, zonder veel onderhoud, willen ontstressen van de drukke dagtaken.

© Familie De Busscher-Landuyt
© Raphaël Van Overstraeten

Het MiRaga by RAVO tuinaanbod speelt in op maatschappelijke evoluties en individuele wensen inzake luxe, esthetiek, praktisch gebruik en functionaliteit. Onze stijlvolle privacywanden zijn daarin, gezien bovenstaande context van dichter bij mekaar wonen, onmiskenbaar belangrijk. De andere tuinelementen in eenzelfde vormgeving en kleur behagen nogmaals het leuke buitenleven. De lijn wordt doorgetrokken van tuin tot voortuin. Denk dan bijvoorbeeld aan onze bloembakken die in alle tuinontwerpen, en tevens op de balkons van grote wooneenheden, perfect scoren naar privacy en inkleuring. De producten zijn van eigen hand of geconcipieerd door Belgische, Duitse, Italiaanse en Nederlandse bedrijven die exact dezelfde taal spreken.

MiRaga by RAVO brengt uniformiteit in de tuin, daar waar tuinelementen tot voor kort een onsamenhangend samenraapsel waren. Zeg nu zelf ... van brievenbus tot schommel of van tuinstoel tot hekwerk ... qua materiaal, uitvoering, stijl en kleur lag alles mijlenver uit elkaar. Harmonie brengen is ons doel. Stap per stap. In de toekomst zullen de productlijnen nog verbreed worden. Dat gaat soms te traag naar onze goesting, maar als we van een productontwerp niet tevreden zijn ... dan blijven we samen met onze partners sleutelen tot het goed is. Een uniek gegeven in deze sales driven maatschappij. Bovendien zijn we een relatief klein en jong bedrijf. Dynamisch. Dat is een sterkte, we hebben oog voor jou! De kwaliteitsproducten die vandaag "staan", bieden we jou standaard aan in 4 veelgevraagde gevel- en schrijnwerkkleuren. Ze passen sowieso in de naturel van de tuin. Andere kleuren worden op vraag gecoat. Onze hoogwaardige keien (bloembakken) volgen dan weer de granietstructuur of betonstructuur van hedendaagse verhardingen. Hun organische lijnen passen perfect bij de strakke uitlijning. En natuurlijk spelen we met licht. Harmonie brengen, het zit hem in veel details die leiden tot perfectie.

© Raphaël Van Overstraeten
© Degardo GmbH
© Degardo GmbH
© Raphaël Van Overstraeten

Ben je nog niet overtuigd? Duik dan mee in onze foto's en video's. Een heel pakket is genomen in de tuin van onze uitvalsbasis, een woning gebouwd in het jaar 2005. Het bewijs dat het aanbod tijdloos toepasbaar is en niet alleen past bij de nieuwste woonstijlen. We visualiseren de opbouw, de plaatsing en de toegevoegde waarde van elk product, zodat je de plaatsing zelf kan doen. Al kan je zeker en vast aankloppen bij de tuinaannemers die onze filosofie zeer genegen zijn. Die filosofie wordt nogmaals duidelijk wanneer je het eindresultaat ziet, de producten in interactie met elkaar, de afgewerkte tuin en de mooie woning. We noemen het de MiRaga by RAVO concepting!

In onze case staat de antracietgrijze kleur van het schrijnwerk centraal om het verlangen naar harmonie te visualiseren. Kijk snel hoe we de uitwerking doen en toch de nodige contrasten behouden. Dankzij ons aanvoelen en onze ervaring weten we dat het ook niet eentonig mag worden. We zoeken daarom steevast naar een samenspel en een contrast met de gevel en een evenwicht met de natuur.

© Raphaël Van Overstraeten
© Raphaël Van Overstraeten
© Raphaël Van Overstraeten
© Raphaël Van Overstraeten

Een beetje binding met de natuur is zeer belangrijk in het leven, zeker als je een kleine tuin hebt. MiRaga by RAVO begrijpt dit en presenteert jou een volgende innovatie. Vezelgebonden producten, geproduceerd van natuurlijk gesteente, zorgen voor frisse bloemen en planten. De flora, toegepast in onze bloembakken of in de volle grond, zullen langer weerstaan aan langdurige droogte. Relevant in tijden van klimaatverandering: 50 % minder waterverbruik enerzijds en minder omzien en onderhoud anderzijds! De gazons in Dubai zijn daar het beste bewijs van. Groen en tegelijkertijd een zeer rationeel waterverbruik. Dit alles dankzij de innovatiekracht van BERA®️ Urbanscape®️. MiRaga by RAVO heeft met deze handelsmerken een sterke, oprechte band en we vertellen jou in de rubriek "groenstimulatie" hoe efficiënt hun producten zijn. Wij commercialiseren ze als eerste in de Vlaamse particuliere tuin, jouw tuin! MiRaga by RAVO zorgt dus voor sterkere graszoden en een efficiënt waterbeheer in jouw tuin, want je buffert de regenval ter plaatse. Het frisgroen van gras wordt bovendien van extreem belang in dat beetje tuin dat we nog hebben. Het geeft ons vreugde, een glimlach én, zoals gezegd, het accentueert de schoonheid van ons geharmoniseerd tuinassortiment. En dan hebben we nog niet gesproken over onze groene, vertciale wanden ... Bekijk dat even. Revolutionaire toepassingen voor de binnen en de buiten!

© Raphaël Van Overstraeten | Frisgroen van gras van extreem belangrijk in dat beetje tuin dat we nog hebben
© Raphaël Van Overstraeten

Beleef onze concepting. Of kijk enkel naar een sfeerbeeld en de plaatsing van het product dat jou interesseert. We weten echter dat je ze allemaal hoopt te zien, want dat is juist de sterkte van ons concept: "Breng harmonie in jouw tuin!". En koop je vandaag slechts 1 product … geen probleem …  jaar na jaar kan je een extra product in harmonie met jouw tuin toevoegen. Op jouw ritme, naar jouw verlangen, budget en de behoeften in jouw leven. Alles blijft doorheen de jaren duurzaam mooi ogen. Dat is ons credo. Daarenboven bieden we nog een aantal onderhoudsproducten aan waarmee de producten de tand des tijds ongezien overleven.

Lang leve MiRaga by RAVO!

Enjoy! Geniet van het concept en contacteer ons bij vragen! Dank.
Met veel passie gebracht, vanwege een ongelofelijk gedreven Living Concepts BVBA | MiRaga by RAVO-team.

© Content & Concepting | Raphaël Van Overstraeten