MiSwingSet | Een schommel als designelement in de tuin
Voor onze kinderen doen we alles. De tuinen in Vlaanderen staan vol met speeltuigen, want daar spelen ze veilig. Qua design en inkleuring vechten vele toestellen echter met de tuininrichting of zien ze er na een tijdje echt niet mooi meer uit. Binnen onze harmonieuze filosofie presenteren we jou nu onze MiSwingSet. Aanschouw de duurzame structuur in een uitlijning met slechts 3 palen. De centrale ligger sluit lateraal aan op de zijligger en dat vormt in bovenaanzicht een strakke T. De horizontale liggers gaan mooi ononderbroken over in de verticale palen. Qua design kan dit tellen. Zeker als je weet dat we de structuur lakken in de kleur van jouw buitenschrijnwerk. Aan de grote ligger komt een nestschommel, de zijstructuur blijft open of krijgt een invulling met een klimnet. Dit maakt dat het totaalplaatje qua design klopt. En natuurlijk ook naar veiligheid, stevigheid en duurzaamheid. 

Design top en veiligheid voor het kind prioritair
De MiSwingSet structuur is als model geregistreerd en onderging via het prototype al de nodige praktijktesten in onze tuin te Asse. De aluminium structuur werd door ons professioneel geconcipieerd met de assistentie van een externe tekenaar en een ingenieur. Momenteel wordt het opzet gekeurd om een CE-label te bekomen, de veiligheid van jouw kind is prioritair. Bij de ontwikkeling werd toegewerkt naar EN 1176, een Europese Norm omtrent speeltoestellen en de hierbij vereiste bodemoppervlakken in de openbare ruimte, al commercialiseren we deze schommel niet voor openbaar gebruik. De particuliere tuin is ons actieterrein. Van zodra we in de handel kunnen gaan, leveren we natuurlijk de vereiste handleiding mee met de voorschriften naar opbouw, inbouw, onderhoud, veilig gebruik, etc. Al even meegeven. Een valdempende ondergrond dient voorzien te worden bij keuze voor een klimnet. Op de foto's niet gevisualiseerd.

© Beelden en Content | Raphaël Van Overstraeten | MiSwingSet is als model geregistreerd

Geef ons jouw mening
Heb je als professioneel handelaar, architect, tuinontwerper, aannemer of particulier reeds interesse in onze schommel? Laat het ons weten. We staan bovendien open voor verdere ideeën en uitwerkingen samen. Wens je bijvoorbeeld iets anders dan een nest? Of wil je de structuur in een speciale kleur? In ons verhaal spelen we natuurlijk in op het schrijnwerk en daarbij komen onze 4 kleuren opnieuw als standaard naar voren. Kies een kleur in harmonie met jouw ramen, ons tuinscherm en onze modulaire bloembakken.

© Beelden & Content MiSwingSet | Raphaël Van Overstraeten