Dakterras met mooi uitzicht.
Dakterras met thermowood
Terras of dakterras mooi opgebouwd met tegels en thermowood
Dakterras met volle afdeklatten in WPC
Terras en dakterras structureel opgebouwd
Terras of dakterras met tegels gelegd
Terras en dakterras in volle WPC-plaat
Zelfs voor oppervlakten in helling bieden wij de oplossing
Terrasopbouw met bekleding in WPC

MiTerrace | Genieten van terras en dakterras dankzij de juiste vloeropbouw

Een nieuw terras of dakterras aanleggen? Wij leveren de juiste en stevige structuuropbouw aan. Zelfs als totaaloplossing met volle WPC planken, thermowood planken of tegels. Dankzij ons krijg je, in renovatie en nieuwbouw, een fantastisch modern terrasoppervlak, zowel op het gelijkvloers als op verdiep. Laat jouw interieur drempelloos overlopen in de buiten. Doe hier inspiratie op om het dakterras duurzaam, gezellig en onderhoudsvriendelijk in te richten.

Een nieuw terras zonder zorgen
© Beelden Karle & Rubner | Content Raphaël Van Overstraeten

Zie jij je al zitten op onze afgewerkte terrasopbouw? Slaap op beide oren en kies voor een duurzaam terras of dakterras!

Expertise en fierheid

We behandelen jouw project met een zekere fierheid over ons product. We hebben een praktijkgerichte expertise in de wereld van de terrasaanleg. En dan vallen we nog eens terug op de ervaring van onze producent en Duitse marktleider, Karle & Rubner. We vertegenwoordigen dit merk voor België. Ben je projectontwikkelaar, architect, handelaar, eigenaar, plaatser of liefhebber? Wij leveren jou producten af met service.

Genieten van terras en dakterras dankzij de juiste vloeropbouw! Met expertise en fierheid gebracht. 

Expertise in aanleg terras en dakterras

Terrasvloeren op maat van het project

Het mag gezegd, we hebben een oplossing voor elke situatie, van een klein renovatieproject waar een nieuwe vloer op een bestaande komt tot een terrasopbouw op hoogte van de nulpas van een strakke nieuwbouw. En heeft een restaurant, hotel, resort of congrescenter een nieuw terras nodig? Wij leveren graag de structuur en dekvloer af. Een particuliere of een meer publieke inrichting? Wat het ook is of wordt … dankzij ons kwalitatief, praktijkgericht productaanbod kan je op beide oren slapen. Tot 25 jaar garantie, natuurlijk onder bepaalde voorwaarden naar plaatsing en gebruik. Geen enkel detail ontgaat ons bij het duurzaam inkleuren, tevens met oog voor praktisch gebruik en onderhoudsvriendelijkheid.

Op maat van jouw project!

Laat ons de technische vereisten van jouw project bestuderen. Elke bestaande oppervlakte en elk ontwerpplan analyseren we om vervolgens de meest passende terrasopbouw aan te bieden. Daarom is ons assortiment zo breed. We anticiperen op alles, zoals het verval of de hoogteverschillen in een bestaand dakoppervlak. Of komt de terrasvloer tussen een bepaalde structuur of muuropbouw te zitten en kan deze bijgevolg weinig bewegen en niet uit verband getrokken worden? Dat is een andere parameter dan wanneer de opbouwstructuur vrijstaand en volledig zelfdragend is. Vanuit functioneel en esthetisch oogpunt dienen dan zijwaartse profielen meegeleverd te worden. Natuurlijk moeten we niet altijd anticiperen. Architecten appreciëren ons aanbod en schrijven onze formats voor in hun plannen, van nieuwbouw tot renovatie.

Laat ons de technische vereisten van jouw project bestuderen. Maak jouw terras en dakterras klaar voor de zomer!

Hellingen overwinnen, geen probleem bij onze terrasopbouw!

Download de visuele brochure (DUITS)

Grote en kleine projecten, terras, dakterras, rond het zwembad ... maakt niet uit ... Wij verzorgen de inkleuring.

Contacteer ons vandaag nog: 0474/98.02.73 | info@miraga.be

Studiebureaus en architecten schrijven ons aanbod voor in terrassen en dakterrassen. Van nieuwbouw tot renovatie, van welke grootte dan ook. Made in Germany.

Gerelateerde artikels/producten:
- Antwoorden op de nieuwe manier van leven en wonen.