Designverlichting rond het zwembad.
Designverlichting rond het zwembad.
MiStorus rivierkei als designobject en lichtelement
Rivierkei als lichtelement in de moderne tuininrichting
Verlichte, keivormige bloempotten rond het zwembad
Tuinwand gezellige zithoek

MiStorus LED | Elegantie zit hem in de details

De klasse van de MiStorus rivierkeien in de granieten kleur, van bloembak tot zitbank, is gekend. Als de dagen korter worden, verdient de elegantie van de witte uitvoering met verlichting een extra aandacht. Ze brengen licht, sfeer en gezelligheid in de tuin. Een gevoel van warmte en geborgenheid rond het zwembad, op het terras of dakterras, aan de vijver, in de voortuin, ... tot zelfs binnen in huis.  

16 miljoen tinten op maat van jouw gemoed
De doorschijnend witte lichtelementen zijn voorzien van een verlichting. Het aanbod bestaat met spaarlamp, maar de uitvoering met LED-verlichting in een spectrum van 16 miljoen kleuren is ons absoluut paradepaardje. Pure kwaliteit en klasse! Stem de kleur af naar jouw gemoed van de dag of op jouw lievelingskleur. Speel ermee, al zijn de kleuren koud of warm wit het meest gegeerd! Informeer naar een productvoorstelling!

Online bestellen?

De rivierkeien brengen klasse, sfeer en geborgenheid! Als designobject, bloembak, zitbank, champagne-emmer, ... En dit in de tuin, op het terras, dakterras tot binnen in huis!

Moderne woning met feeërike verlichting
Klasse, sfeer en geborgenheid rond het zwembad!
Met de Degardo Wifi Controller bedien je alle lichtelementen
Wifi-Controller

Jij bent aan zet!
Via het bedieningsveld kan de kleurtemperatuur traploos worden geregeld van warm wit (2700 Kelvin) tot koud wit (6500 Kelvin). De kleurverzadiging valt aan te passen om tussentinten en pastelkleuren te creëren. De lichtintensiteit is dimbaar om sfeervolle lichtstemmingen naar wens te creëren. Je kan zelfs programma's instellen met regelbare snelheid en een zeker interval.

Heb je diverse LED-keien, verdeeld over jouw tuin, dan kan je deze synchroon bedienen met de meegeleverde afstandsbediening. Meer zelfs, mits bijkomende applicatie ben jij via WiFi aan zet! Van trendy gesproken! Alle LED-elementen hebben een energieklasse A+. De afdichtingen met inox schroefverbindingen, onderaan visueel onzichtbaar gepositioneerd, garanderen duurzaamheid en spatwaterdichtheid volgens IP66. De MiStorus LED-producten zijn voorzien van een verbindingskabel van 5 meter in outdoor-kwaliteit. De bloembakken zijn een meerwaarde voor elke tuin.

MiStorus I (L 192 x B 167 x H 50 cm) | MiStorus II (L 144 x B 112 x H 50 cm) | MiStorus III (L 114 x B 73 x H 39 cm) | MiStorus IV (L 75 x B 69 x H 49 cm)

De ruimte rond zwembaden kleuren ze fantastisch in. Het maakt niet uit of je een zwemvijver of een klassiek zwembad hebt, de aankleding is fantastisch en duurzaam. Ja hoor, zelfs in een omgeving met agressieve dampen en spatten van chloorhoudend water.

Wist je dat …
Er veel toebehoren zijn en zelfs nog 3 extra modellen! In de filosofie van ons MiRaga by RAVO tuinconcept focussen we ons echter op de 4 grotere modellen (I-IV). Ze komen in de Vlaamse tuin via de particulier, die een extra aankleding wenst, of via een totaalconcept van de tuinarchitect en tuinaannemer. Kabels kunnen steevast discreet ingewerkt worden. Bepaalde realisaties vragen dan weer een discrete verankering tegen diefstal, denk maar aan toepassingen in de voortuin of in een meer publiek toegankelijke plaats. Wij bieden oplossingen aan!

De rivierkeien zijn multifunctioneel te gebruiken: als terrastafel mits toevoeging van een tafelblad, als champagne-emmer in huis, als bloembak binnen en buiten ...
Informeer naar de mogelijkheden! 

© Beelden & Content MiStorus bloembakken | Raphaël Van Overstraeten | Degardo GmbH