Designobject en verlichting op het terras

MiLunocs | Lichtkolom laat ons dag en nacht genieten

Verlichting is belangrijk. Het zorgt voor een veiligheidsgevoel en bij zonsondergang zet het onze mooie woning en tuin in de spotlights. Het maakt dat we na een stevige werkdag lang kunnen blijven genieten van onze thuishaven. De MiLunocs verlichting draagt de strakke uitlijning van ons tuinconcept in zich, zelfs overdag straalt het lichtelement klasse uit. Alles met gevaar voor jouw nachtrust, je zal nooit vroeg gaan slapen.

Eyecatcher
De MiLunocs lichtkolom zorgt op een stijlvolle manier voor een diffuse verlichting. Het meer dan 2 meter hoge lichtaccent zorgt niet alleen voor de verlichting, maar wordt de eyecatcher in jouw tuin. Hoewel het zich, ondanks zijn grootte, stijlvol integreert in elk modern tuinconcept, kan je zelfs zeggen dat het een investering is in een kunstwerk. Is het opvallend? Ja en nee. Is het discreet? Ja en nee. Dat maakt het zo bijzonder voor plaatsing in de Vlaamse tuin. Het product is Duits vakmanschap en je kan er, alleen al naar plaatsing, ongelofelijk uniek mee gaan werken.

Bestel nu online!

© Beelden Degardo GmbH | Content Raphaël Van Overstraeten

3 designs: Cube, Flame & Round
In ons verhaal staat de strakke, rechte vormgeving centraal. De Cube uitvoering integreert zich hierin perfect, al moet je erkennen dat de Flame iets speciaals heeft, passend bij de kubuswoning. De Round maakt het aanbod volledig. Aan jou de keuze!

Hoeft het gezegd dat deze designs een reddot award kregen als winner lighting design: "De focus op de functionaliteit definieert de charme van deze lichtelementen. Hun gevarieerde vormgevingen passen helemaal in de huidige tijdsgeest."

Spelen met kleuren
Niet alleen het design is belangrijk, het spreekt voor zich dat je de kleur en de lichtintensiteit van dit lichtelement kan afstemmen op jouw gevoel. Soms wil je tot rust komen, de volgende dag wil je juist meer of andere accenten leggen. En dat kan met MiLunocs en de LED-RGB invulling met 8 kleuren. Hou je niet van een kleurenwaaier, kies dan voor de uitvoering in LED warmwit. Afstandsbediening wordt standaard meegeleverd. Tot 4 lichtkolommen kan je er synchroon mee afstellen en bedienen. Of maak het nog meer trendy innovatief. Met de WiFi-controller kan je de belichting sturen via smartphone of tablet. Een ervaring die we delen in tal van LED-productconcepten. We accentueren nog even dat onze LED's zeer hoogwaardig, energiezuinig en milieuvriendelijk zijn.

Robuust en duurzaam
De MiLunocs lichtzuilen worden stijlvol geproduceerd uit hoogwaardig, zuiver polyethyleen (PE). Hierdoor zijn ze slagvast, UV- en weersbestendig en bestand tegen temperaturen van -45 °C tot +75 °C! Zelfs zuren en hogedrukreinigers zijn geen probleem. Weet ook dat zuiver PE 100 % recycleerbaar is. De zuilen worden dan nog eens stevig vastgezet in voetsteunen gemaakt van roestvrij staal (V2A) met een uiterst kwalitatieve poederlakcoating. We hoeven jou niet te vertellen dat deze combinatie een duurzame corrosiebestendigheid garandeert en maakt dat de lampen geschikt zijn voor gebruik in vochtige omgevingen, aan de kust en rond zwembaden. Alle lampen voldoen aan IP66. De standvoeten zijn standaard beschikbaar in 2 kleuren: zilvergrijs mat-metallic en antraciet mat-metallic. 2 kleuren die zich stijlvol integreren in elke omgeving. Projectmatig kunnen we, mits meerkost, een coating in de kleur van jouw schrijnwerk bespreken.

Inbouw in verharde en zelfs onverharde zones
Tuinarchitecten integreren de trendy MiLunocs verlichting maar al te graag in de buitenverharding. De gegalvaniseerde grondmof biedt dan de stevige onderbouw voor de vloerplaten van 25 cm. De bedrading wordt onzichtbaar ingewerkt in de ondergrond. Alternatief is het verschroeven van de lichtkolom zonder grondmof. Dankzij de grondankerset, bestaande uit een adapterplaat met 3 profielgrondankers, positioneer je de MiLunocs lampen stevig op harde ondergronden en zelfs gazons. In die context zijn ze zelfs flexibel verplaatsbaar.

Van gevelverlichting tot staanlamp buiten of ... binnen
MiLunocs is veelzijdig toepasbaar in de tuin. Met het muurverankeringsprofiel kan je zelfs een opbouw tegen een muur voorzien. Daarnaast bieden we het aanbod in variant aan met een verplaatsbaar voetstuk volgens het principe van de staanlamp. De sokkel heeft een diameter van 50 cm. Ongeveer 80 % van het gewicht zit in de voet, dat zorgt voor een laag zwaartepunt met een uitstekende stabiliteit bij wind. In deze uitvoering bepaal jij dag na dag waar de lamp gezet wordt. Zelfs binnen, want de lichtkolom heeft de finesse om het interieur mooi aan te kleden en natuurlijk in te kleuren. Tip: In de zomer geniet je van de verplaatsbare staanlamp buiten, in de winter doe je dat binnen. Zo geniet je heel het jaar door van dit topproduct. Weet ook: ondanks de indrukwekkende lengte blijft het gewicht beperkt tot maximaal 18 kg. Dat is niet alleen handig voor jouw rug, maar het maakt bijvoorbeeld dat de uitvoering in wandmontage zelfs mogelijk is op een composiet-isolatiesysteem (ETICS). Aan elk detail werd gedacht!

En ook de ruimte rond zwembaden kleuren ze fantastisch in, het maakt niet uit of je een zwemvijver of een klassiek zwembad hebt. De aankleding is fantastisch en duurzaam, zelfs in een omgeving met agressieve dampen en spatten van chloorhoudend water.

© Beelden MiLunocs lichtelementen | Degardo GmbH | Content | Raphaël Van Overstraeten