ONZE WAARDEN & MISSIE

Tuinwanden, tuinverlichting en bloembakken in harmonie gepresenteerd voor de gezellige inrichting van een tuin
Tuinwanden, lichtelementen en bloembakken harmonieus gepresenteerd voor de gezellige inrichting van een tuin | © Beelden & Content | Raphaël Van Overstraeten

De basis
De tuinwanden, modulaire bloembakken en lichtelementen van het MiRaga by RAVO tuinconcept zoeken - naar vorm en kleur - een harmonie met de gevel, het schrijnwerk én elkaar. Ze passen bij tal van bouwstijlen, al geeft de strakke uitlijning een perfecte match met de moderne kubuswoning.

Sfeer en geborgenheid brengen in de moderne tuin

Praktijkgericht tonen (& wonen) ...
Van 16 t.e.m. 24 maart 2019 namen we succesvol deel aan “Ideaal Wonen in huis en tuin” te Leuven.

Met beelden van de gepresenteerde producten illustreren we onze kernwaarden naar productaanbod en service: modern | persoonlijk | duurzaam | creatief.

Deze waarden accentueren we met 2 extra kernwaarden: onderhoudsgemak | harmonieus.

"Harmonie brengen in de tuin” is nu éénmaal onze missie.

Ben je als (tuin)architect, aannemer, handelaar of particulier trendsettend?
Graag nodigen we jou uit om de unieke productsetting uitgebreid te ontdekken.

Kom de topkwaliteit voelen en beleven in een binnen- en buitensetting te Asse!
Vrijblijvend, op afspraak.
Mail of bel: info@miraga.be | 0474/98.02.73.

Tuinwand creëert gezellige zithoek met de juiste verlichtingsobjecten

Minimalistisch mooi, duurzaam functioneel
De modernste materialen geven de producten niet alleen een mooi, minimalistisch design mee, maar garanderen duurzaamheid en gemak naar onderhoud. Naar functionaliteit dragen de producten sterk bij tot het beschermen van jouw privacy.

Ze beperken de inkijk in tuin én huis, niet onbelangrijk daar de raampartijen vergroten. Als veilige afbakening houden ze onbevoegden op een afstand. De stap van geborgenheid naar sfeercreatie is dan snel gelegd. Onze producten zijn het fundament van een cozy corner in de tuin en de garantie voor gezelligheid rondom de zwemvijver of het zwembad.

Onze designobjecten brengen sfeer in de tuin

Verrassend inspelen op tendenzen
Het innoverend tuinconcept brengt zelfs verrassende designs. Zo doorbreekt de MiLunocs Flame lichtkolom het patroon van rechtlijnigheid maar blijft de harmonie behouden. De MiStorus bloempotten in de vorm van rivierkeien passen bij de actueel gebruikte types tuinverharding en zijn stijlvolle eyecatchers op het moderne dakterras, het terras achteraan, … In de voortuin zijn ze als designobject zelfs een verademing. Ons maatschappelijk snakken naar weinig tuinonderhoud en de verplichting tot aanleg van waterdoorlatende verhardingen doen het grindoppervlak immers herleven. Dat brengt eentonigheid, al dient gezegd dat de moderne grindsoorten perfect passen bij de kubistische bouwstijl. 7 modellen en groottes van keien kleuren jouw uniek project duurzaam in. Het grootste model doet zelfs dienst als zitbank. Ze kunnen optioneel verankerd worden, waardoor tuin- en landschapsarchitecten ze zelfs voorschrijven in de meer publiek toegankelijke tuinen van de ultramoderne wooneenheden die overal uit de grond rijzen.

Enkele waarden dieper belicht
Ons aanbod richt zich aldus tot de individuele (villa)bouw, maar speelt evengoed in op de tendens van het meer collectief en dichter bij mekaar gaan wonen. Dat we hierbij modern, creatief en harmonieus denken en handelen, merk je meteen bij het doornemen van onze website. Op de andere kernwaarden gaan we nog even dieper in.

Persoonlijke service bij elk tuinproject

Persoonlijk
Met onze producten kan je de tuin persoonlijk en uniek aankleden. Daarenboven bieden we jou een persoonlijke service aan. "Meedenken met jou, maar vooral luisteren naar wat jij echt wilt", dat is ons credo. Graag bespreken we jouw eigen tuinidee of het project van jouw klant. Contacteer ons.  

Duurzame tuinwand en vorstbestendige bloempotten

Duurzaam
Onze producten kunnen tegen een stevige winterprik en de tand des tijds. Ze zijn duurzaam en enorm onderhoudsvriendelijk. Dankzij de materiaalkeuze slaan ze ook niet lelijk groen uit in vochtige herfst- en wintertijden. Toch niet onbelangrijk. En ja, natuurlijk verkiezen we het buitenleven in volle zon ... Wie niet?

Een hevige storm is geen probleem, mits een goede inbouw weerstaan onze MiBaveno & MiBaveno L tuinwanden aan stevige windstoten. Bekijk hier onze plaatsingsfilm. In kustgebieden en in grote open vlakten raden we aan extra betonijzers door de grondankers te steken in een extra stevige fundering. We adviseren jou natuurlijk graag bij de uitwerking voor het leven!

Onze mooie en duurzame producten verhogen de waarde van elke woning. Nogmaals dient benadrukt dat het streven naar harmonie een ongeziene meerwaarde brengt.

Tuinwand vraagt weinig of geen onderhoud

Onderhoudsgemak
De drukte van ons leven maakt dat we van ons huis en tuin willen genieten. We komen er tot rust, alleen of met het gezin. Het spreekt voor zich dat we dan geen tuininrichting willen met veel onderhoud. Innovatieve productietechnieken en het gebruik van de modernste materialen maken dat onze producten weinig tot geen onderhoud vragen. Ze zijn UV-bestendig, vuilwerend en blijven doorheen de jaren heel mooi ogen. Duurzaamheid leidt tot onderhoudsgemak voor jou.

Living Concepts BV vult het MiRaga by RAVO tuinconcept in met Duitse en Italiaanse topproducten, naar een idee van Raphaël Van Overstraeten die jarenlang het tuinverhaal van een internationale firma vormgaf. Ben je als tuinarchitect, handelaar, plaatser of bouwheer geïnspireerd door ons aanbod? Contacteer ons.

LIVING CONCEPTS BV | Mergelweg 2 | 1730 Asse | T 0474/98.02.73 | info@miraga.be | www.miraga.be