LIVING CONCEPTS by DEGARDO®️
Tijdloze elegantie: Designobjecten voor binnen en buiten

Degardo GmbH biedt innovatieve plantsystemen en decoratieve objecten in indrukwekkende maten met tijdloze ontwerpen. De serie is een unieke ontwikkeling voor mensen met hoge normen voor design, oog voor detail en gevoel voor esthetiek.

The Best of Degardo

Download de productflyer voor een snelle kijk op het mooie gamma. Functionele designobjecten voor binnen én buiten.

 

Bestel online!

De Degardo designobjecten, bloembakken en lichtelementen zijn ontwikkeld voor gebruik binnen én buiten. Zo kan je er het hele jaar van genieten. Wens je een uniek product? Laat je inspireren.

Productoverzicht

TREVIA
Trekt op magische wijze blikken aan. Degardo®️ is er met Trevia in geslaagd de trapeziumvorm een nieuwe dimensie te geven. Niet alleen optisch, maar ook functioneel. De stevige dubbelwandige constructie, in hoogten van 70 tot maar liefst 150 cm, en tal van kleuren en verlichte varianten, maken een inzet naar persoonlijke smaak mogelijk. Binnen en buiten. De Trevia plantenbakken worden in 5 groottes geproduceerd uit rotatiegegoten zuiver polyethyleen. PE is UV-, vorst- en weerbestendig. Dit garandeert een zeer hoge kwaliteit en slagvastheid. Het standaard aanbod bestaat uit 4 kleuren - robijnrood, antracietgrijs, signaalwit en beigegrijs - en wordt aangevuld met een variant in transparant wit, waarbij een heldere verlichting de inkleuring verzorgt. Informeer eventueel naar een andere kleur op maat. We luisteren graag. Deze bloembak is fantastisch. Niet alleen naar esthetische uitstraling, maar functioneel kan je er fantastisch mooi zones mee afbakenen of een zekere privacy garanderen. Zeker de grootste variant, in een rij van drie, straalt een ongelofelijke 'grandeur' uit ...

Deze design bloempot is fantastisch, niet alleen naar esthetische uitstraling ...

Grote bloembak Trevia Signaalwit
© Degardo GmbH | Trevia I Signaalwit

ROVIO
Met de Rovio-XL plantenbakken bewijst Degardo®️ op indrukwekkende wijze dat ook ronde plantenbakken bijzonder spectaculair kunnen zijn. De harmonieuze Rovio-vorm met lichte boog in het silhouet slaat in tal van decoratiestijlen binnen en buiten een goed figuur. Rovio is beschikbaar in twee formaten, 4 standaardkleuren en 2 verlichte varianten. Een opvallend kenmerk: Rovio biedt een groot assortiment toebehoren voor veelzijdig gebruik aan. Je kan een plantenpot op die manier moeiteloos in een tafel veranderen. Of je maakt er een fontein of designobject met vlameffecten van ... Aan jou de keuze!

Deze ronde design bloempot scoort in tal van decoratiestijlen. Maak er een tafel van, een fontein of designobject met vlammen.

Rovio III Robijnrood. 3 bloembakken op rij leggen een accentkleur bij een strakke woning
© Degardo GmbH | Rovio III Robijnrood als accent bij een strakke woning

VARIA
Deze XL-plantenpot speelt met de mogelijkheden van een in tegengestelde richtingen geknikte kokervorm. Dit uitzonderlijk design biedt veelzijdige, speelse mogelijkheden bij gebruik van meerdere potten. Hetzij als planteneiland in de vorm van een bloem of als ruimteverdeler die nauwelijks doorkijk biedt. Daarbij biedt Varia steeds de keuze tussen een slank en een breed silhouet, afhankelijk van de positionering. Varia is slagvast, UV- en weerbestendig en kan daarom het hele jaar door binnen en buiten worden gebruikt. Dat geldt ook voor de verlichte versie die met haar warmwit licht voor bijzondere accenten zorgt. Varia, standaard beschikbaar in 8 kleuren en 2 varianten met verlichting, won gerenommeerde awards en het design is van de hand van de bekende Duits-Zweedse beeldhouwer en designer, Volker Hundertmark.

Creëer met deze bloembakken een eiland van planten in de vorm van een bloem. Of zet ze in rij.

Varia bloembakken in beeld
© Degardo GmbH | Varia bloembakken scoren met een fantastisch design

Sereno Zitkristal
Het Sereno zitkristal behoort tot dezelfde familie als de Sereno bloembakken. Ze zijn een eyecatcher op tuinfeesten. Beschikbaar in 2 maten in een witte kleur. De LED-verlichting van deze zitelementen is draadloos.

Als lichtgevend designobject symboliseert een zitkristal de beleving van het modern bouwen, leven en wonen.

© Degardo GmbH | De Sereno zitkristallen 60P en 100P zijn de eyecatcher op trendy tuinfeesten

Storus
De familie Storus hebben we op deze tuinwebsite al diepgaand beschreven onder de naam MiStorus en MiStorus LED rivierkeien. Ze zijn natuurlijk enorm veelzijdig bruikbaar in diverse omgevingen. Bijvoorbeeld als lage tafel in de vergaderzaal of als stijlvolle bloembak aan de inkom van een bedrijf. Weet dat deze hoge Storus V, in navolging van de Rovio III, tevens als elegante staantafel kan ingezet worden. Met de witte inzetbak maak je er zelfs een wijnkoeler van. Ingenieus toch? De familie wordt weldra uitgebreid met 2 kleinere varianten: Storus VI en VII. 

De Storus rivierkeien scoren als bloembak en functioneel designobject in elk interieur en in elke buitenomgeving.

Kleine keivormige bloembakken kleuren het terras in
© Degardo GmbH | Storus VI & VII. Deze knusse keivormige bloembakken kan je vanaf april 2019 bewonderen bij de betere Indoor & Outdoor winkel.

Lunocs
Licht is een centraal gegeven in het Degardo®️ verhaal, al dan niet geïntegreerd in een bloembak. De Lunocs LED-verlichting scoort rond zwembaden en in modieuze tuinontwerpen. We bespraken het elders onder de naam MiLunocs lichtkolom. De uitvoering met losstaand voetstuk zien we meestal tot bij jou in de huiskamer komen via de betere belevingswinkel (Indoor Living). Geniet van de lichtelementen in design Cube, Round of Flame. Kies voor een LED-verlichting warmwit of een uitvoering waar 8 basiskleuren instelbaar zijn. 

Deze unieke designverlichting staat symbool voor modern wonen.

Lunocs, stijlvolle verlichting
© Degardo GmbH | Met Lunocs breng je verlichting en design in huis

Piazza
Met Piazza kan je rustgevende zones creëren in grote ruimten, zowel binnen als buiten. Ze zijn ruim bemeten en nodigen echt uit om te pauzeren en te ontspannen. Het Piazza ziteiland wordt in één geheel vervaardigd uit polyethyleen (PE) en is daarom praktisch onverwoestbaar. Het grote volume van de plantenbak (opening van 220 liter) laat zelfs het aanplanten van grote, statige planten, struiken en boompjes toe. Dit is een betaalbare maar toch aantrekkelijke manier om openbare ruimtes in te richten. Praktisch ook! Het eiland kan, indien nodig, zelfs gevuld worden verplaatst. Het ziteiland is verkrijgbaar in licht graniet, donker graniet en in een transparante versie met LED-verlichting. De Piazza kan in een RAL-kleur naar keuze worden vervaardigd. Jij beslist. En zie jij, tijdens een bedrijfsevent of in de showroom, de transparante versie al oplichten in de corporate kleur van jouw bedrijf? We visualiseren het al even in blauw en groen ... Contacteer ons!

De Piazza bloembak brengt als ziteiland rust en gezelligheid in grote ruimten. Binnen én buiten.

Piazza, plantenbak en zitbank
© Degardo GmbH | Piazza, grote plantenbak en zitbank in één! Ideaal voor gebruik in een grote tuin of in de openbare ruimte

Waarom Degardo op deze MiRaga by RAVO website?
Raphaël Van Overstraeten: "Living Concepts BVBA vond bij Degardo GmbH inspiratie en producten om haar eigen MiRaga by RAVO tuinconcepting in te kleuren. Het Degardo®️ productgramma is echter veel ruimer. Zo omsluit het merk ook fantastische productlijnen die, omwille van hun accentkleur of ronde vormgeving, niet meteen in het MiRaga by RAVO verhaal passen. Hoewel ... Is een accentelement, naar vorm en kleur verschillend, geen fantastisch idee in een uniforme tuinomgeving? Tuurlijk, toch is het een ander verhaal. In het MiRaga by RAVO aanbod zitten ook meer producten die een zekere tijd en professionele kunde naar installatie vragen ... Plus, producten van andere fabrikanten en van eigen hand. Daarom besloten we om 2 verhaallijnen te behouden met een eigen insteek. Ze hebben elk hun eigen distributiekanaal naar de particuliere markt. Enkele producten worden langs beide kanalen aangeboden, dat kan perfect met respect voor een uniforme en eerlijke prijssetting."

© Beelden & Content Degardo GmbH | Invulling Raphaël Van Overstraeten