MiBaveno Living Fence verticale groenwand geïntegreerd in tuinwand

MiBaveno Living Fence | Groene tuinwand kleurt de moderne tuininrichting en zelfs de binnen in

De MiBaveno tuinwand schittert dankzij het gebruik van de modernste materialen. Multimateriaal opgebouwd komen we immers tot de meest esthetische en duurzame tuinwand. Vandaag gaan we nog een stapje verder en integreren we, met Living Fence, een groene, levende plantenmuur in het tuinscherm. Hoeft het gezegd dat dit zeer modieus is in grote plattelandstuinen, fantastisch in kleine stadstuinen en sfeervol langs jacuzzi’s en op dakterrassen? Groen brengt gezelligheid, zuurstof en leven. Ontdek nu onze MiBaveno Living Fence groene tuinwand!

MiBaveno Living Fence verticale groenwand
© Raphaël Van Overstraeten

Creëer je eigen groene, levende tuinwand

De basis van dit Living Fence systeem is het ingenieus uit polyethyleen ontwikkelde zwarte Living Panel. Dit framewerk van 180 cm hoog, 60 cm breed en 18 cm diep, telt 20 open frames waarin de plantjes geplant worden. Onderaan in de frames zijn er lekgaten waarlangs het overtollig giet- of regenwater kan wegsijpelen. Het framewerk is duurzaam en enorm bestendig tegen hitte en koude, tevens perfect recycleerbaar. In dit Living Fence verhaal worden de zogenaamd “levende panelen" opgehangen aan de vertrouwde MiBaveno palen, al dan niet in combinatie met de horizontale wandpanelen in HPL of de verticale wandpanelen in gepoederlakt aluminium. Kies de invulling/inkleuring zelf. Plaats tussen 2 palen 1 tot 2 zwarte frames naast mekaar, opgehangen aan de meegeleverde profielen.

De Living Fence tuinwand brengt een groene, levende muur van planten. Hoeft het gezegd dat dit zeer modieus is in grotere plattelandstuinen, fantastisch in kleine stadstuinen en sfeervol langs jacuzzi’s, zithoeken en op dakterrassen?

Verticale groene wand met irrigatiesysteem

Irrigatie mogelijk

Weet dat deze Living Fence uit te rusten is met een conventioneel irrigatiesysteem dat aan te sluiten is op het waterkraantje.

Living Walls, groene wanden voor buiten én binnen

Living Fence maakt deel uit van het brede, vernieuwend Living Walls concept. Weet overigens dat deze MiBaveno Living Fence groenwand ook perfect in een binnensetting gezet kan worden. Graag presenteren we je de volledige productlijn die in Duitsland geproduceerd wordt. Ontdek voor de binnencontext ook de Living Board en het Living Panel, deze laatste is trouwens het universele basisframe dat heel het aanbod inkleurt! 

Groene wand binnen in huis of in de burelen, leefruimte of werkruimte.

De Living Panel groene wand kleedt kille muren aan in leefruimten en burelen. 

Zowel binnen als buiten is een groenwand een subliem idee. Het Living Panel basisframe kan je ophangen aan de muur ter gezellige aankleding van een kille muur met een groene wand.

MiLiving Board plantenzuil, groene wand voor plaatsing in leefruimten en burelen.

Living Board is dé modieuze groene wand die, als plantenzuil, zones gezellig afbakent en geluid opvangt.

Deze kolom is het ideaal voor plaatsing in leefruimten en burelen. Je kan er zones gezellig mee gaan afbakenen, bovendien heeft de groene wand een akoestisch isolerende functie. Vaak wordt een Living Board gekozen die zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde ingekleurd wordt met planten.

MiBaveno Living Fence verticale groenwand met geïntegreerd LED-paneel in tuinwand.

Ontwerp je eigen tuinwand, deels of volledig in het groen. Of in combinatie met ons hoogwaardig LED-paneel ...

De groene tuinwand staat op zich, maar je kan er alle MiBaveno panelen mee combineren ... Zo ook het LED-paneel met een fantastisch diffuus licht voor sfeer, warmte en een veilig gevoel bij nacht!