MiBaveno LED | Tuinscherm met ingenieuze LED-verlichting

Dankzij het gebruik van de modernste, duurzame materialen en de modulaire opbouw met keuze uit diverse wandelementen naar vorm en kleur, die je naar eigen smaak combineert, biedt het MiBaveno tuinscherm een ongeziene meerwaarde voor de hedendaagse tuininrichting. En dan hebben we nog niet alles van dit tuinscherm verteld of geaccentueerd. Ontdek vandaag de unieke, high-end LED-verlichting met een mooi diffuus licht. 

Opbouw, karakteristieken en voordelen

Het LED-paneel heeft een verticale opbouw en integreert zich in de moderne MiBaveno tuinwand zoals een gepoederlakt aluminium paneel van 65 cm breed en 175 cm hoog. De kwaliteit is ongezien. Het licht wordt mooi gelijkmatig verspreid langs de zijde waar je geniet van jouw terras, jacuzzi, zithoek en tuin. De LED-verlichting brengt een zekere sfeer en gezelligheid en biedt een gevoel van veiligheid op een plaats dat voorheen als een donkere hoek werd beschouwd bij het vallen van de avond. Zo kan je van binnen in huis bij avond en nacht blijven genieten van een zicht op de tuin. De aansluiting gebeurt op een traditioneel stopcontact buiten of kan weggewerkt en waterdicht aangesloten worden op een klaarliggende buitenbekabeling rondom de woning. Het verbruik is logischerwijze heel beperkt en het lichtsysteem kan, net als het gehele tuinscherm, tegen een stootje. De LED-elementen zitten verwerkt achter weerbestendig en slagvast acrylglas met een hoge UV-bestendigheid (met een hieraan gekoppelde 30 jaar herstelgarantie) en een heel hoge temperatuurbestendigheid.

Modieus tuinscherm met LED-verlichting brengt sfeer en gezelligheid in onze tuin
© Beelden Degardo GmbH | Content Raphaël Van Overstraeten

Een MiBaveno tuinscherm is enorm veelzijdig dankzij de modulaire opbouw met kwalitatieve materialen in diverse kleuren en vormen. Moderne snufjes zoals LED-verlichting met afstandsbediening maken het tuinscherm echt te gek voor de hedendaagse tuininrichting.

Genieten van het zwembad met de juiste sfeerverlichting
© Degardo GmbH

Bediening via afstandsbediening of smartphone

Je stelt de kleur of de kleuren in op jouw gemoed en naar jouw voorkeur. Vandaag anders dan morgen. Hetzelfde doe je met de lichtsterkte. Warm wit, helder wit of koud wit? Jij regelt alles. Het diffuus licht valt echt op, daarmee bedoelen we de mooie, uniforme lichtgloed over de hele wandinvulling. Er zijn geen opvallende verlichte puntjes zoals je zo vaak ziet bij LED-verlichtingen. Die kwalitatieve, uniforme lichtverdeling is kenmerkend voor al onze designobjecten met LED-verlichting. Zo ook bij de MiStorus LED, waar de vormgeving natuurlijk een designobject/bloembak is in de vorm van een rivierkei. De verlichting van de tuinwand en deze van de rivierkei (beiden LED-RGB+CCT) kunnen trouwens synchroon afgesteld en bediend worden om de kleur, de kleurintensiteit en het kleurenpalet te bepalen. Ingenieus toch?

Het diffuus licht over het hele LED-paneel in het tuinscherm is fantastisch. Naar kleurenpalet en lichtsterkte natuurlijk regelbaar.

Met de Degardo Wifi Controller bedien je alle lichtelementen
© Degardo GmbH | Wifi-Controller
Modieus tuinscherm met LED-verlichting brengt sfeer en gezelligheid in onze tuin

LED-paneel als verlichting en alleenstaand designobject

Heb jij al ergens zo’n unieke gesloten afspanning of tuinwand met LED-verlichting gezien? En het kan zelfs zonder echt tuinscherm … Ons LED-paneel kan je alleenstaand opstellen met een begin- en een eindpaal. Zie jij dit al staan in jouw tuin om de juiste sfeer te brengen? Wij wel!