MiBaveno L | Grote spanwijdte symboliseert stijl en klasse
Over stijl en klasse gesproken … De horizontale wandelementen van de MiBaveno L tuinwand hebben van paal tot paal een spanwijdte van maar liefst 365 cm. Deze grote uitvoering van het MiBaveno tuinscherm komt hoofdzakelijk in de grotere individuele villabouw en de collectieve projectbouw tot zijn recht.  Al kan je hiermee ook strak van gevel naar perceelgrens toewerken met slechts 2 of 3 palen. Weet dat de panelen op maat van de in te vullen ruimte inkortbaar zijn.

Grote tuinwand en toch verfijnd 
Het MiBaveno L wandsysteem herneemt de eigenschappen van het MiBaveno tuinscherm. Alleen is de uitwerking nu groter. En toch blijft verfijning het codewoord, dankzij de strakke, minimalistische vormgeving. Bij de productontwikkeling, aan elk detail denkend, hebben we gezocht naar de mooiste hoogte/breedte-verhouding. In de opbouw werken we met 3 compartimenten van horizontaal uitgelijnde HPL-platen, komend tot een totale hoogte van 196 cm, die verbonden worden door stijlvolle H-profielen. Bovenaan en onderaan komt een U-profiel als finishing touch.

Balans naar hoogte en breedte zorgt voor een tuinwand met een meerwaarde voor de woning!

Scheidingswand achteraan in de tuin, grote spanwijdte zorgt voor uitstraling en geeft woning een meerwaarde
© Degardo GmbH

Stevig in een uitwerking met een rijkelijke aanblik
De panelen, met een spanwijdte van maar liefst 3 meter 65 centimeter, hebben een plaatdikte van 8 mm en worden halverwege gedragen door een achterliggende paal. Die ingenieuze uitwerking met alternerende palen maakt dat de strakke horizontale uitlijning in het midden niet onderbroken wordt. Tegelijkertijd zorgt het voor stabiliteit en stevigheid als rukwinden inbeuken op de grote wandstructuur. De aluminiumkleurig gecoate palen (RAL 9006) hebben ook een esthetische meerwaarde, zeker in combinatie met de lateraal aansluitende H- en U-profielen. Bij onze familie MiBaveno L tuinschermen is alles visueel mooi in evenwicht. Klanten definiëren het eindresultaat als strak met een stijlvolle, rijkelijke aanblik. 

Ingenieuze uitwerking met alternerende palen maakt dat de strakke horizontale uitlijning van dit tuinscherm in het midden niet onderbroken wordt.

Inkleuring?
Voor de inkleuring komen onze 4 kleuren opnieuw als standaard naar voren. Zuiver wit (HPL equivalent RAL 9010) zien we heel vaak toegepast bij huizen met een crepi gevelbepleistering, al kiezen bepaalde klanten dan juist om meer de kleur van het schrijnwerk te volgen. Lichtgrijs (HPL equivalent RAL 7035), steengrijs (HPL equivalent RAL 7030) en antracietgrijs (HPL equivalent RAL 7016). brengen dan wat meer warmte in het totaalplaatje. Of een kleur op maat. Het is een persoonlijke invulling naar jouw smaak en goesting.

Weet dat onze systemen sowieso mooi scoren rond een woning met verlijmde gevelstenen, maar ook in tuinen van gebouwen opgebouwd in traditioneel metselwerk met voegen. We hoeven je niet uit te leggen dat er een perfecte match is met de moderne gevelbekledingen, waar gecoat metaal, hout en, ja …, HPL-platen de trend bepalen in een strakke vormgeving. Onze wandelementen gaan natuurlijk samen met het schrijnwerk van alle fabrikanten en spelen meteen in op de minimalistische trend die ook daar heerst. En raampartijen worden steeds groter. Als je weet dat we steeds dichter bij mekaar gaan leven, percelen worden kleiner, dan worden onze MiBaveno en deze grotere MiBaveno L stilaan onmisbaar bij het afbakenen van onze privacy en veiligheid. Met onze wanden kies je voor klasse, het zijn eyecatchers in de moderne tuininrichting!

Bij de MiBaveno L ligt de focus op de horizontale uitlijning, aldus brengen we in dit gamma geen verticale wandelementen zoals je die in het MiBaveno wel (optioneel) modulair kan inbouwen. De MiBaveno L wand is ook iets hoger, maar valt met die 196 cm perfect plaatsbaar zonder stedenbouwkundige vergunning. Zoek je een uitwerking onder de hoogte van een meter, dan verwijzen we jou graag naar het MiBaveno aanbod. De MiBaveno L privacywand kan ingebouwd worden via in te betonneren betonankers of via schroefankers op een gegoten betonsokkel of een stabiel gefundeerde, bestaande vloeropbouw.

© Beelden & Content MiBaveno L privacywand | Raphaël Van Overstraeten | Degardo GmbH