Modern tuinscherm ter afsluiting tuin.
Strakke tuinwand passend bij moderne woning.
Moderne tuinwand voor meer privacy.
Tuinwand langs oprit, aansluiting op poort.
Hoeksetting tuinwand rond bestaand terras.
Terras uit de wind, tuinwand in harmonie met schrijnwerk.

MEERWAARDE MODERNE TUINWAND

Tuinwanden plaatsen we om één of meerdere redenen. Zo garanderen ze onze privacy en bakenen ze de tuin veilig af tegen onbevoegden en inbrekers. We zetten er het terras mee uit de wind en creëren sfeer en gezelligheid. Onze tuinwanden bieden bovendien nog eens een esthetische meerwaarde voor je woning. Kijk mee naar enkele voorbeelden.  

Strakke tuinwand passend bij moderne woning.
© Beelden | Content | Raphaël Van Overstraeten

Tuinwand op perceelgrens  

Dit witte tuinscherm staat op de perceelgrens met de buren af en past harmonieus bij de moderne woning. De kleur van de HPL-platen past bij de gevel in crepi en de kleur van de aluminium palen ligt in lijn met het schrijnwerk. De materialen zijn bovendien heel onderhoudsvriendelijk.  

Moderne stijl woning zet zich door in de tuinwand op de perceelgrens!

Terras uit de wind, tuinwand in harmonie met schrijnwerk.

Tuinwand garandeert privacy op terras

Deze tuinwand beperkt de inkijk van buitenaf op het terras. Bovendien kom je zo ook gezellig uit de wind te zitten. Merk op dat de tuinwand opnieuw perfect bij de woning past. De kleur volgt de kleur van de ramen. Dit tuinscherm werd verschroefd op een bestaand terras. Je merkt ook de verfijnde aansluiting op de muur in crepi, zonder hierin te hoeven boren. De palen staan hier zo'n 90 cm van mekaar.    

Deze tuinwand beperkt de inkijk op het terras en zet je gezellig uit de wind. 

Moderne tuinwand voor meer privacy.

Tuinwand bakent tuin af

Deze tuinwand bakent heel de tuin af in een lange rechte lijn. Met onze tuinwanden kan je aldus vele richtingen uit. Van een kleine hoeksetting tot een volledige tuin afbakenen. 

Tuinwand langs oprit, aansluiting op poort.

Tuinwand houdt onbevoegden buiten

Deze tuinwand langs de oprit houdt onbevoegden buiten en brengt een veilig gevoel. De moderne materialen passen bovendien goed bij de mooie oprit en geven een woning een meerwaarde. Dat doen al onze tuinwanden.