Tuinbank Lipsia met specifieke vormgeving.
Bloembak en tuinbank.
Zitbank met minimalistisch design.
Creëer samen met ons je eigen tuintafels, tuinstoelen en tuinbanken. Tuinmeubilair voor de inrichting van tuin, terras of dakterras.
Queen tuinbank, modern design met een klassieke afronding in de vormgeving.
Strakke tuinbank met speciaal V-design in de dragende metalen onderdelen.
Tuinbank met strak design in gecoat metaal en hout.
Moderne tuinstoel voor terras en dakterras.
Tuinmeubilair in een eigen gekozen kleur.

MiFurniture MetalWood | Tuintafels, tuinstoelen en tuinbanken kleuren het moderne buitenleven in

Bij de inrichting van tuin, terras en dakterras denk je meteen aan een tuintafel, tuinstoelen en tuinbanken. Ons tuinmeubilair past perfect bij het buitenleven, de woonstijlen en de tuininrichting van vandaag en morgen. Niet alleen qua stijl en vormgeving. Ze zijn zeer kwalitatief opgebouwd, onderhoudsvriendelijk en weerstaan aan weer en wind. Dankzij hun opbouw en stevigheid zullen ze niet weggeblazen worden bij stormweer. Maak een keuze en laat het metalen gegalvaniseerd basisframe hoogwaardig coaten in een kleur naar keuze. Hout zorgt voor een warme touch.

Tuintafels, tuinstoelen en tuinbanken kleuren het moderne buitenleven in. Ontdek ons tuinmeubilair voor de inrichting van tuin, terras of dakterras.

Weerstaan aan weer en wind in elk type van tuin

Tuintafels, tuinstoelen en tuinbanken heb je in allerhande materialen, vormen en kleuren. Kwaliteiten ook … Vergeet wel niet dat ze buiten moeten weerstaan aan zon, regen en wind. Vuil en stof mogen zich niet al te snel inbijten in het meubel. De materialen moeten weinig onderhoud vragen en makkelijk afwasbaar zijn. Of wil je ze na elk gebruik binnen gaan plaatsen? Nee toch? Kies daarom voor ons aanbod. Onze bevriende productiepartner heeft 30 jaar ervaring in de ontwikkeling van meubilair, met fierheid over hun producten. Niet alleen tuinmeubilair, maar mede stadsmeubilair dat hogere kwaliteitsnormen vraagt om te weerstaan aan vandalisme en een publiek gebruik. En vergeet niet ...

Collectieve tuinen trendy, dakterras de nieuwe individuele tuin

Collectief gebruikte tuinen worden meer en meer waarheid in de trend van het stijlvol vastgoed met lofts en appartementen. Het ruime dakterras mag je dan weer als de nieuwe individuele tuin zien. Natuurlijk komen onze producten daar weer fantastisch mooi tot hun recht, evenals in de traditionele tuin van de alleenstaande woning- en de villabouw. Ze passen perfect op het verharde terras en de wandelpaden aangelegd met grind, dolomiet, boomschors, …

Creëer samen met ons je eigen tuintafels, tuinstoelen en tuinbanken. Tuinmeubilair voor de inrichting van tuin, terras of dakterras.

Tuintafel en zitbank met een eigen touch? Natuurlijk!

Het buitenleven wordt steeds belangrijker, dan ga je dit natuurlijk gezellig inkleuren volgens jouw of jullie wensen. Niet? Jouw tuininrichting, terras of dakterras verdient uniek tuinmeubilair in harmonie met de stijl van de woning.

Creëer samen met ons je eigen tuintafels, tuinstoelen en tuinbanken. Tuinmeubilair voor de inrichting van tuin, terras of dakterras.

We bieden je een eerste insteek met een aantal modellen, waar jij vervolgens uit kiest of op kan voortbouwen met een eigen detailuitwerking naar kleur, finesse van het metaal, … Je kan tevens nog kiezen voor armsteunen, vloerverankering, het lakken van de gekozen houtsoort, … We begeleiden je graag bij de uitwerking. Laat ons aldus beginnen met het tonen van enkele modellen. Tussenin belichten we enkele producttechnische details.

QUEEN

Queen tuinbank, modern design met een klassieke afronding in de vormgeving.
Moderne tuinbank met rugleuning.

Recht, modern en toch een zekere curve in de vormgeving. Eens iets anders!

SIMPLY

Moderne tuinbank met rugleuning.
Zitbank met minimalistisch design.

Over verfijning gesproken … met minimalistische strakke lijnen in het gecoat metaal. Deze tuintafels en zitbanken passen perfect bij de kubistische bouwstijlen. Al brengen ze door hun eenvoud een meerwaarde in elk tuinverhaal. Laat de metalen draagstructuur coaten in de kleur van jouw schrijnwerk, de tint van jouw gevel of een andere kleur. Op vraag is zelfs een uitvoering in inox mogelijk.

LIPSIA

Tuinbank Lipsia heeft een uitgesproken vormgeving in de onderbouw, speciaal en trendy. Zeker als je kiest voor een uitvoering met een specifieke accentkleur. Of een kleur in harmonie met jouw buitenschrijnwerk. 

Tuinbank Lipsia met specifieke vormgeving.

DRESDA

Wens je een tuinbank met een opvallende, moderne vormgeving? En toch nog iets meer minimalistisch in vergelijk met model Lipsia? Kies dan voor model Dresda. Kijk naar het V-profiel van de metalen dragers, hoogwaardig gegalvaniseerd en gepoederlakt in de kleur van jouw keuze!

Strakke tuinbank met speciaal V-design in de dragende metalen onderdelen.
Moderne tuinbank Dresda.

GRAZ

Model Graz staat voor een 100% rechte vormgeving in een T-format. Het bovendeel wordt gerealiseerd door grenenhout of hardhout. Een centrale, stevige onderbouw uit gegalvaniseerd staal maakt het geheel af. Dit opvallend blok is hoogwaardig gepoederlakt in de kleur van jouw keuze: kleur in lijn met het schrijnwerk, de gevel, de veranda, … Top!

Deze tuinbank integreert zich ook mooi in paden of zones met grind. Al dan niet met tuintafel erbij.

Strakke tuinbank.
Tuintafel met zitbanken. Strak design voor tuin, terras en dakterras.

TOP CLASS

Deze Top Class-lijn doet je meteen denken aan model Bonn (zie verder), maar dan met een leuke curve in het concept van tuintafel met geïntegreerde zitbank. Het is een keer iets anders! 

Creëer samen met ons je eigen tuintafels, tuinstoelen en tuinbanken. Tuinmeubilair voor de inrichting van tuin, terras of dakterras.

AMBURGO

Model Amburgo werd in het leven geroepen door een architect. Hij concipieerde een speciale tafelset met 2 stoelen die in elke moderne tuinsetting weet te bekoren. Toepasbaar in de tuin, op het terras en het dakterras van de private wooninrichting, maar evengoed in de meer publieke inrichting en landscaping.

Deze hoge tuintafel en de afzonderlijke tuinbanken zijn structureel opgebouwd uit 2 steunen in lasergesneden staalplaat. Aan de bovenkant is een plaat gelast waarop het zitelement in grenenhout stevig wordt verschroefd. Op vraag is een uitvoering in hardhout mogelijk. Voetsteunen zijn aanwezig in de tafel en in de barkrukken. Alle metalen delen zijn hoogwaardig verzinkt en gepoedercoat. Het hout werd hier eveneens in het lichtgrijs (RAL 7035) gelakt. Alles uniform. Let ook op onze groenwanden met een omlijsting in eenzelfde kleur!

Tuinmeubilair, tuintafels, tuinstoelen en tuinbanken in de kleur van jouw keuze!

Mooi op kunstgras, nog een hype in het buitenleven!

Hier staan de Amburgo tuintafels en tuinstoelen stabiel op kunstgras via vloerplaten in dezelfde kleur. Ze passen ook perfect op terrassen en dakterrassen aangelegd met keramische tegels, bankirai, houtcomposiet, ... Wil je het minder opzichtig onderaan, dan kan dit. Of wens je een bredere tuinbank? Graag tonen we ze jou.

Strakke tuintafel Amburgo.
Amburgo tuinbank met rugleuning.

Amburgo kan ook iets anders en lager … Met bijvoorbeeld deze bredere tafel en zitbank. Het hout werd niet gekleurd, de metalen onderdelen kregen de kleur antracietgrijs (RAL 7016) mee. De houtsoort kan je overigens kiezen. Fantastisch mooi, zowel  op het dakterras van een privaat of publiek gebouw als in de tuin van de moderne, strakke woning. Wens jij een bepaalde uitwerking? Laat het ons weten.

BONN

Strakheid en minimalisme, maar mag er toch nog wat karakter in de format zitten? Model Bonn brengt dé tuintafel en zitbank.

Weet dat je al onze gegalvaniseerd metalen onderdelen een eigen kleur kan meegeven. We tonen het je hier met een foto van een Bonn tuintafel in de groene kleur van MiRaga by RAVO. Veel is mogelijk, laat het ons weten. Ook hier kunnen we werken met grenenhout of hardhout.

Geef tuinmeubilair, van tuintafels tot tuinbanken, de door jou gewenste kleur mee!

Tuinset van stevige tafel en zitbanken voor terras of dakterras.

Op enkele foto’s vertoont het tuinmeubilair vloerflenzen. Dankzij deze flenzen worden de tuintafels en tuinbanken aan de ondergrond bevestigd. Ze zijn van belang in de publieke ruimte of in de buitenomgeving van handelszaken. Een collectieve tuin wordt echter meer en meer waarheid in het vastgoed van betere woonaangelegenheden, wetend dat elke wooneenheid nog individueel van een terras of dakterras kan genieten. Alles wordt natuurlijk nog wat meer visueel verfijnd zodra de vloerflens weggelaten wordt, maar soms primeren veiligheid en zekerheid op esthetiek.

Een collectieve tuin is actueel. Zelfs in het betere vastgoed, waar vele bewoners op verdiep nog eens genieten van een eigen dakterras. Bij stormweer wordt ons tuinmeubilair niet weggeblazen. Met of zonder vloerflens. Informeer vandaag nog!

Tuinset in de kleur van jouw keuze.

Privaat of meer publiek gekleurd? Kies jouw kleur! Hier in het groen van MiRaga by RAVO.

BREMA

Brema tuinbank.

Model Brema vloeit voort uit model Amburgo. Zie jij het verschil? De houten latten liggen nu lateraal op de structuur in plaats van in de lengte mee te gaan.

CARMEN

Verfijnde tuinbank voor de tuininrichting.
Verfijnde tuinbank voor de tuininrichting.

De metalen structuur van deze reeks tuinbanken is heel minimalistisch. De kwaliteit blijft natuurlijk! Wij houden van het model Carmen. Jij ook?

CONTOURE

Tuinmeubilair, tafel en zitbanken met een unieke afronding.

Hier zie je opnieuw een strakke uitlijning in hout en gelakt metaal dat speels wordt afgerond met een kromming aan 1 uiteinde, wederom geconcipieerd met dezelfde duurzame kwaliteitsmaterialen. 

CUBE

Uniek tuinobject als zitbank.

En natuurlijk tonen we je model Cube graag. Iets speciaal, niet? Leg er een leuk accent mee in de tuin, op het terras of het dakterras. Dat kan op een verharde ondergrond zijn, maar ze scoren heel goed in combinatie met waterdoorlatende verhardingen van grind of dolomiet. Dit zitelement kan je als designobject een eigen design en kleur meegeven. Laat het ons weten, we werken het graag met jou uit!

FIORIERA CON SEDUTA | BLOEMBAK MET ZITBANK

Bloembak met geïntegreerde zitbank voor de moderne terrasinrichting.

Laat ons zeggen dat dit pas subliem is voor plaatsing in de moderne tuin. Het dakterras kan je er gezellig mee inrichten. Er is een knipoog naar privacy dankzij de planten die je in de bloembakken zet. En tegelijkertijd heb je een leuke zitbank. De metalen onderdelen kan je hoogwaardig laten lakken in een kleur naar keuze. Kies een rechte setting, een hoeksetting, …