OVER ONS

Welkom op onze website. We zijn er zeker van dat het MiRaga by RAVO verhaal, inspelend op de lokale (Vlaamse) tuin, jou kan bekoren. De familie Van Overstraeten heeft altijd veel aandacht gehad voor de tuin. Groene vingers zeg maar. Dan weet je wat er leeft, ja, letterlijk met de laarzen aan. Dankzij een technische affiniteit en feeling weten we bovendien praktijkgericht in te spelen op trends.

Drijvende kracht is Raphaël. Als market manager distribution en diepgeworteld content marketeer schreef hij 16 jaar lang de verhaallijnen uit bij een steevast groeiende firma in de bouwsector, ACO Passavant NV. Zijn kindje, het particuliere tuinaanbod, kneedde hij continu tot een format met marktrelevante inhoud. Inspelend op tendenzen ontwikkelde hij daarbij diverse producten. Het tuinconcept kreeg zelfs een internationaal gelauwerd aanzien, het kindje werd volwassen ...

Vanuit de gedreven tuinpassie ontstond het bedrijf "Living Concepts BVBA" (BV sinds 2020) met het concept "MiRaga by RAVO", een uitdaging gekruid met producten van enkele sterke merken waar we een zeer intense band mee hebben. En dan verwijzen we zeker naar de warme mensen achter die bedrijven, want mensen maken het verschil. Vol drive en fierheid spreken ze over hun producten. Ongelofelijk eigenlijk. Resultaat? Een meerwaarde voor jou, als klant.

Content Marketeer schrijft jouw product voor de Vlaamse tuinmarkt
Productinnovatie voor de tuin in een praktijkgericht kader zetten
© Productinnovatie in een praktijkgericht kader zetten | Raphaël Van Overstraeten

Vooreerst richten we ons naar de professionele klanten (B-to-B). Ons productconcept is gegeerd door tuinarchitecten, tuinaannemers, handelaars, ... Maar al brengen deze professionals onze producten in jouw privétuin ... Bij ons kan iedereen terecht voor raad en advies. Tenslotte is jouw tuin, ingevuld met onze producten, onze habitat en zijn het jouw centjes die de topinrichting betalen.

Je kan altijd rechtstreeks contact opnemen met Raphaël via de gegevens op deze site. Hij is weliswaar vaak onderweg in Vlaamse velden, dus gelieve bij voorkeur de contactfiche in te vullen. Hij neemt dan, op relatief korte termijn, zeker contact op met een onderbouwd antwoord. Spreken we zo af?

Bedankt!

Vanwege Living Concepts BV, de familie Van Overstraeten en de partners/merken achter het MiRaga by RAVO tuinconcept.

Contacteer ons

PS. Heb je zelf een kwalitatief product? Past dit in ons modern verhaal met een echte meerwaarde voor de (eind)klant? Zoek je evenwel nog een manier om het aan de markt in Vlaanderen te tonen? Laat ons iets weten. Dan spreken we af of het op onze website kan én of wij mogen/kunnen bijstaan in de distributie. Natuurlijk kan alles ook gewoon in jouw beheer blijven. Het verhaal kan/mag zelfs breder gaan dan de tuin. Qua timing is er voor het uitschrijven van een voorbereidend, diepgaand verhaal, langs onze kant, enkel tijd in de wintermaanden. In de lente en de zomer staan we sowieso in de tuin voor de opvolging naar onze klanten met de producten geafficheerd op deze website. Als we het doen, dan proberen we het goed te doen. Morgen ook met jouw nieuw productidee of zelfs bestaand merk? Dat is de kracht van ons tuinconcept.