Raphaël Van Overstraeten

OVER ONS

Welkom op onze website. We zijn er zeker van dat het MiRaga by RAVO verhaal, inspelend op de lokale (Vlaamse) tuin, jou kan bekoren.

De familie Van Overstraeten heeft altijd veel aandacht gehad voor de tuin. Groene vingers zeg maar. Dan weet je wat er leeft, ja, letterlijk met de laarzen aan. Dankzij een technische affiniteit en feeling weten we bovendien praktijkgericht in te spelen op trends.

Drijvende kracht is Raphaël. Als product & marketing manager en diepgeworteld content marketeer schreef hij 16 jaar lang de verhaallijnen uit bij een steevast groeiende firma in de bouwsector, ACO Passavant NV. Zijn kindje, het particuliere tuinaanbod, kneedde hij er continu tot een format met marktrelevante inhoud. Inspelend op tendenzen ontwikkelde hij daarbij diverse producten. Het tuinconcept kreeg zelfs een internationaal gelauwerd aanzien. Het kindje werd volwassen ... Aldus tijd voor iets nieuw!

Productinnovatie voor de tuin in een praktijkgericht kader zetten
© Productinnovatie in een praktijkgericht kader zetten | Raphaël Van Overstraeten

Trendsettend! Met dit vernieuwend verhaal ter inrichting van tuin, terras en dakterras ... richten we ons naar professionele en particuliere klanten. Alle producten komen uit Europese fabrieken. We brengen ze exclusief in Vlaanderen naar tuinarchitecten, tuinaannemers, handelaars en particulieren. 

Bij ons kan iedereen terecht voor raad en advies. We bieden overigens niet alleen producten aan. Weet dat we, samen met onze partners in aanneming, jouw tuin volledig kunnen aanleggen. Steevast met fierheid over de job!

Je kan altijd rechtstreeks contact opnemen met Raphaël via de gegevens op deze site. Hij is weliswaar vaak onderweg in Vlaamse velden, dus gelieve bij voorkeur de contactfiche in te vullen. Hij neemt dan, op relatief korte termijn, contact op met een onderbouwd antwoord. Spreken we zo af?

Bedankt!

Vanwege Living Concepts BV, de familie Van Overstraeten en de partners/merken achter het MiRaga by RAVO tuinconcept.

Contacteer ons

PS. Heb je zelf een kwalitatief product? Past dit in ons modern verhaal met een echte meerwaarde voor de (eind)klant? Zoek je een manier om het aan de markt te tonen? Laat het ons weten. Dan spreken we af om te zien of het op onze website kan én of wij kunnen bijstaan in de distributie. Natuurlijk kan alles ook in jouw beheer blijven. Het verhaal kan/mag zelfs breder gaan dan de tuin. Neem ook een kijkje op onze webshop: www.livingconcepts.be