Plantenbakken in speciaal design met zitbanken zorgen voor groen accent en bakenen zones op esplanade naast modern kantoorgebouw af

KANTOORINRICHTING BINNEN EN BUITEN EVOLUEERT

Net als in de particuliere tuin zien we dat de kantoorinrichting binnen en buiten evolueert. Door covid-19 raakte thuiswerk ingeburgerd, wat maakt dat burelen anders ingericht worden. Bedrijven stellen het zelfs met veel minder bureauruimte. Architecten en projectontwikkelaars kleuren het oppervlak efficiënt in met veel lichtinval als basis voor een aangename werkomgeving. Onze plantenbakken delen, als ruimtedivider, grote open zones praktisch in en brengen groene accenten voor een aangename werksfeer. Aldus ook binnen, waar ze vaste én flexibele werkplekken de juiste akoestiek en luchtkwaliteit meegeven. Buiten brengen ze sfeer of bakenen ze het beloopbare dakterras veilig af.

Originele plantenbak als akoestische ruimtedivider

De kantoorinrichting binnen en buiten evolueert. Onze plantenbakken delen open zones praktisch in en brengen groene accenten voor een aangename werksfeer.

Zelfs binnen, waar ze vaste en flexibele werkplekken de juiste akoestiek en luchtkwaliteit meegeven.

 

Plantenbak met doorlopend bassin garandeert plantengroei en bakent beloopbaar dakterras af

Modern aanbod op maat van elk project
Naar uitwerking is veel mogelijk met de MiDomino plantenbakken. Werk in rechte lijn, T-, L- of X-format. In elke setting kan je 3 hoogten integreren ter creatie van de zogenaamde Skyline. Jij bepaalt hoe deze eruit zal zien, kiezen voor 1 hoogte is natuurlijk ook mogelijk. Bij de uitvoering in gegalvaniseerd staal kan je de kleur zelf bepalen. We poederlakken ze in de RAL-kleur van jouw dromen. Het meer beperkt kleurenpalet van het kunststoffen alternatief speelt dan weer mooi in op de vandaag gangbare tinten in interieur en exterieur.

Lijn modulair op te bouwen bloembakken zet ons uit de wind en garandeert privacy en gezelligheid

In buitentoepassingen raden we aan het bassin op te vullen met hydrokorrels en substraat. Voor binnentoepassingen zijn de inzetbakken, waar al dan niet planten in hydrocultuur in gezet worden, heel praktisch naar handelingsgemak bij het opvullen. Bovendien blijft de gehele setting zodoende makkelijk verplaatsbaar bij een eventuele herinrichting van de werkvloer. Handig toch? Duik mee in enkele projecten ...

Bloembak in voortuin als eyecatcher.
Plantenbakken in speciaal design met zitbanken zorgen voor groen accent en bakenen zones op esplanade naast modern kantoorgebouw af

Ruimtegevoel in en rond het kantoorgebouw
Dit nieuwe kantoorgebouw in hartje Brussel werkt inspirerend voor de werknemers van de bedrijven die er gehuisvest zijn. Lichte interieurkleuren brengen de lichtinval doorheen het hele gebouw via de vele ramen. Buiten creëert de esplanade een aangenaam ruimtegevoel waar men een frisse neus kan halen zonder de drukke straat op te moeten. De antraciete MiDomino plantenbakken brengen in een speciaal design met geïntegreerde zitbanken functionele gezelligheid en groen in de open ruimte. Zou jij hier niet willen werken?

De plantenbakken brengen in een speciaal design met geïntegreerde zitbanken functionele gezelligheid en groen in de open ruimte rond het gebouw.

Plantenbakken boorden het dakterras mooi af in een kleurtint meegaand met het gebouw

Dakterrassen zijn de trend in het buitenleven. Onze plantenbakken brengen groen, sfeer en bakenen het beloopbare deel af. De kleur in harmonie met het gebouw.

Inkleuring en afboording trendy dakterrassen
De grenzen tussen de residentiële en de utiliteitsbouw vervagen. Zo rijzen moderne bedrijfsgebouwen uit de grond met een woonunit op de bovenverdieping. Of zien we winkels op het gelijkvloers met daarboven collectieve woongelegenheden of burelen. In die evolutie zijn dakterrassen de trend in het buitenleven. Onze MiDomino plantenbakken zorgen voor een sfeervolle aankleding of ze doen zelfs dienst als afboording van het beloopbare dakterras. De rest van het platte dak, als dat er nog is, wordt dan bijvoorbeeld als groendak ingekleurd. Dit project in Sint-Gillis-Waas toont dat de plantenbakken niet alleen groen brengen en het dakterras stijlvol afbakenen, de gekozen kleur past perfect bij de kleur van de ramen en het gebouw algemeen. Onze nieuwe kleur "Dove Grey" kleur gaat zelfs mooi samen met de pooltafel! Zin in een spelletje? 

Plantenbakken boorden dakterras woning of kantoor functioneel af in een kleurtint meegaand met het gebouw

De onderdelen van de plantenbakken worden makkelijk op verdiep gebracht en modulair opgebouwd tot één zelfdragend geheel. Verankering is niet nodig zodra opgevuld met substraat en planten. Dat is een voordeel, wetend dat er op het dakterras waterkerende membranen liggen die niet beschadigd mogen worden. Waterinfiltratie naar het onderliggend verdiep is immers uit den boze. Verder zorgt het doorlopend binnenbassin van de uitgewerkte plantenbak voor een optimale plantengroei. 

Makkelijk op verdiep te brengen, zelfdragend en het doorlopend bassin garandeert een optimale plantengroei!

Modern dakterras met veel groen en harmonieuze kleurtinten
MiStorus rivierkei als designobject, plantenbak, zitbank en lichtelement in kantoor

Op naar een omgeving waar het aangenaam vertoeven is
Evolutie of niet, een leuke kantoorinrichting stimuleert het welzijn en de productiviteit van de werknemers. Naar klanten, leveranciers en andere bezoekers schept het een positief imago. Bij ELOYA in Sint-Pieters-Leeuw leggen onze MiDomino Skyline plantenbakken en MiStorus rivierkeien, als plantenbak, zitbank en/of lichtelement, de juiste sfeer- en groenaccenten. Buiten én binnen! En dit van bij de inkom, in de vergaderzalen en de exporuimte tot in de burelen ... Aangenaam werken zo in een professionele omgeving! Wist je dat je met onze lichtelementen in kan spelen op thema-avonden? Of stel de bedrijfskleur in. Bij avond trekken ze bovendien de nodige aandacht van passanten voor jouw bedrijf of showroom.

Een leuke kantoorinrichting stimuleert de productiviteit van werknemers. Naar bezoekers schept het een positief imago.

Rivierkei als designobject en plantenbak op terras buiten

Contacteer ons vrijblijvend voor de inkleuring van jouw project
Heb jij als architect, projectontwikkelaar, aannemer of bouwheer een kantoorproject binnen en buiten aan te kleden? Informeer: 0474/98.02.73 | info@miraga.be  

© Beelden & Content | Kantoorinrichting binnen en buiten evolueert | Raphaël Van Overstraeten | Jungl (Beelden projecten te Brussel en Sint-Gillis-Waas).

Last but not least: Groenwanden
Als we over evoluties in de kantoorinrichting binnen en buiten spreken, mogen we de groenwanden niet vergeten. In ons assortiment bieden we enerzijds structuren met bewatering aan, ter creatie van een echte groenwand met plantjes, en anderzijds artificiële groenwanden met een ongelofelijk mooi natuurlijk uitzicht. Weet dat we deze vuurbestendig kunnen aanleveren met een Europees certificaat. Informeer!  

Bewatering in groenwand.
Plantjes in groenwand.