RIVIERKEI ALS DESIGNOBJECT, ZITBANK EN BLOEMBAK IN DE TUIN

Bloembak in de vorm van rivierkei is designobject en zitbank
© Beelden | Degardo GmbH | Content | Raphaël Van Overstraeten

Onze granieten of lichtgevende rivierkeien oogsten veel lof sinds de recente lancering in Vlaanderen. Met een waaier van 7 modellen valt elk tuinproject mooi in te vullen. Groot of klein, maakt niet uit. Deze bloembakken leggen als designobject een uniek accent in tuin en voortuin, op het terras en dakterras. Vooreerst geliefd bij tuinontwerpers, al brengen interieurarchitecten ze zelfs graag in de binnenhuisinrichting.

De rivierkei doet dienst als designobject, bloembak en zitbank. Multifunctioneel en duurzaam subliem voor de betere tuininrichting.

Rivierkei als designobject, zitbank en bloembak rond het zwembad

Multifunctioneel designobject voor het leven
Vandaag belichten we het grootste model, MiStorus I, als uniek multifunctioneel object. Waarom? Omwille van de organische vormgeving natuurlijk. Hoeft het nog gezegd dat dit een betaalbaar pur sang designobject is? Bovendien doet het dienst als unieke zitbank in een moderne tuinsetting. Een topproduct in een loungehoek of rond het zwembad. Jij kiest de invulling. En dit voor het leven, wetend dat het materiaal heel duurzaam, UV- en vorstbestendig is. Polyethyleen is een stevig materiaal, hierdoor wordt deze kei zelfs de eyecatcher in de meer publiek toegankelijke tuinsetting van de moderne, collectieve woningbouw. De betere stadstuin snakt eveneens naar zo’n object, al komt dit designelement ten volle tot zijn recht in de tuinen van de de grote villabouw en op grote dakterrassen. Hoe de tuininrichting ook is, overal brengt het object een toegevoegde waarde.

Rivierkei als designobject, zitbank en bloembak rond het zwembad

Onze privacy koesteren
De ruime inzetbak met een volume van 110 liter laat mooie planten volledig tot hun recht komen. Zo ook grote planten die vervolgens een bijdrage leveren voor onze privacy. Stel het designobject zo op dat de plant, vanuit een bepaalde ooghoek, de inkijk beperkt in huis, op de jacuzzi, de zithoek of het zwembad. Genieten gaan we sowieso doen, van tuin en terras, maar ook van dit sublieme, multifunctioneel designobject. Een unieke meerwaarde biedend voor elke toptuin!

Designobject brengt stijl en sfeer in de tuin, garandeert privacy en een gevoel van veiligheid.

Rivierkei als designobject, zitbank en bloembak. De geïntegreerde verlichting brengt sfeer en een gevoel van veiligheid.

Kleur bekennen
Dit MiStorus designobject is verkrijgbaar in vier kleuren met een grote knipoog naar graniet: Graniet Donker, Graniet Licht en Graniet Antraciet. Ze passen bijgevolg in elke tuinsetting en op tal van verhardingen, van graniet tot blauwe steen of op een aankleding met grind en megategels. Veel is mogelijk, zelfs een plaatsing in het gazon. Als designelement ogen ze bovendien mooi op polybeton en keramische tegels. Weet aldus dat een look in betonstructuur ook mogelijk is, dat is de vierde kleur.

Of wil je het echt trendy? Kijk dan eens naar de transparant witte versie die de kei met een hoogwaardige LED-verlichting laat oplichten bij valavond en nacht. Nog een toegevoegde waarde naar sfeer en veiligheid. 

Contacteer ons of informeer bij jouw architect/ontwerper. Hij of zij kan dit designobject ten volle tot zijn recht laten komen in de moderne tuinsetting. Genieten maar.

© Beelden "Rivierkei als designobject, zitbank en bloembak in de tuin" | Degardo GmbH | Content | Raphaël Van Overstraeten.