IN BEELD

In deze rubriek brengen we jou inspiratie. Heb je als architect, tuinarchitect of tuinaannemer een mooi project, natuurlijk met onze productaccenten, dan bekijken we graag of het "In beeld" kan worden gebracht. Het maakt deel uit van onze concepting.

Modern tuinscherm ter afsluiting tuin.

Meerwaarde moderne tuinwand
Tuinwanden plaatsen we om één of meerdere redenen. Zo garanderen ze onze privacy en bakenen ze de tuin veilig af tegen onbevoegden en inbrekers. We zetten er het terras mee uit de wind en creëren sfeer en gezelligheid. Onze tuinwanden bieden bovendien nog eens een esthetische meerwaarde voor je woning. Kijk mee naar enkele voorbeelden.
Lees meer ...

Tuinwand zet ons uit de wind en garandeert privacy en gezelligheid

Tuinwand als windscherm met meerwaarde naar sfeer en gezelligheid
Tuinschermen/tuinwanden plaatsen we vaak ter bescherming van onze privacy. Al zien we ze meer en meer langs of op het terras opduiken om koude windstromen op te vangen. Voordeel? Je kan continu van het buitenleven genieten, zelfs als het weer wat minder is. En natuurlijk moet een tuinwand ook een esthetische meerwaarde bieden. 
Lees meer ...

Rivierkei als designobject, zitbank en bloembak rond het zwembad

Rivierkei als designobject, zitbank en bloembak in de tuin
De MiStorus I rivierkei doet dienst als designobject, bloembak en zitbank. Multifunctioneel en duurzaam subliem voor de betere tuininrichting.
Lees meer ...

Keivormige bloempot in de voortuin onder de carport

De nieuwe voortuin
Hoeft het gezegd dat de tuin de laatste jaren anders aangelegd wordt? Zeker de voortuin. Infiltratie van regenwater is de boodschap. Kijk maar eens rond. Voorheen zag je volledige opritten met ingemortelde blauwe steen, kasseien, betontegels, … Dat is vrijwel gedaan.
Lees meer ...

Op dakterras met betontegels kleurt deze bloembak de ruimte mooi in

Antwoorden op de nieuwe manier van leven en wonen
Ons leven en onze manier van wonen zijn drastisch veranderd. De ingeslagen weg gaan we verder in. Het klimaat vraagt actie, er zijn minder beschikbare percelen maar wel meer mensen, enzovoort. We gaan kleiner wonen. Op ons perceel komt misschien een groter gebouw, maar dan wel eentje met 2 of 3 wooneenheden. De bouwstijl evolueert mee. De strakke, minimalistische kubusstijl levert relatief makkelijk goede isolatiewaarden af. Er zijn geen overbodige uitsprongen en het hellend dak komt te vervallen. De stijl is bovendien gewild, geliefd, praktisch in gebruik … Zeker als we er de modernste materialen in integreren, duurzaam en zeer onderhoudsvriendelijk.
Lees meer ...

© Beelden & Content MiBaveno privacywand | Raphaël Van Overstraeten

Plaatsing brengt functie en klasse van privacywand in beeld
Tot voor kort stonden er in deze zijtuin coniferen, maar die hadden hun beste tijd gehad, vroegen veel onderhoud en bovendien namen ze veel licht en ruimte weg van het zijterras. Nu is er natuurlijk een opening, met een inkijk van de straatkant naar de rest van de tuin. Die moeten we inkleuren! We gaan dat doen met onze privacywand.
Lees meer ...

Verlichte, keivormige bloempotten rond het zwembad
© Degardo

Rondom het zwembad
Deze katern toont onze productconcepten die de buitenomgeving rondom het zwembad elegant invullen. Momenteel vallen we terug op beeldmateriaal van onze Duitse partner Degardo GmbH. In de loop van 2019 beloven we jou stevige foto's "uit de Vlaamse klei".
Lees meer ...