MiGreen Rolls | Een gazon dat langer groen blijft

De zomer van 2018 was zalig warm. Ons gazon heeft afgezien. De natuur herstelt dan wel vrij snel, toch is het veel leuker als je constant kan genieten van groen gras. Het zorgt voor harmonie in de tuin. Meer zelfs ... het garandeert een goed humeur bij thuiskomst na de zware dagtaak. Of aanschouw jij liever dat bruine, dorre landschap van onze eerste foto? En de komende jaren zullen de zomers extreem droog blijven door de klimaatverandering. Tijd om te reageren. Leg je vandaag een gazon aan, opteer dan om onze MiGreen Rolls onder het grasoppervlak te steken. Het groen blijft veel langer echt groen en ze verzorgen de algemene waterhuishouding onder het gazon. Kortom, ze houden het water lokaal vast en geven het vrij van zodra de graswortels het nodig hebben. Fantastisch toch? En waarschijnlijk zal je in een lange droge periode nog eens willen of moeten sproeien, als de overheid het dan nog toelaat, maar het is niet zo dat je elke avond met de tuinslang aan de slag moet. Onze overheid zal het graag horen, want er was voorheen veel waterverspilling. Bovendien echte tijdwinst voor jou en aldus meer tijd vrij om te genieten van de tuin. Je bent toch geen slaaf van het gazon?

Makkelijk te plaatsen onder elke graszone met bewezen resultaat
MiGreen Roll (HTC GR) is een lichtgewicht landschapsproduct van lange minerale vezels die een ​​compact en dimensionaal stabiel vilt vormen. Het product is uitsluitend gemaakt van natuurlijke 'virgin rock' minerale vezels. Ze zorgen voor een uitstekende waterretentie onder het gras in de tuintoepassing en in de landschapsinrichting: parken, golfterreinen, voetbalvelden, begraafplaatsen, festivalterreinen, speelpleinen, ... Bovendien is het een goede aanvulling naar bestaande groeimedia. Zo houden ze niet alleen water vast, meststoffen gaan dankzij dit product minimaal verloren in de ondergrond. Ze worden opgevangen en vrijgegeven aan de wortels wanneer die er nood aan hebben. We kunnen hierbij de nodige praktijkgerichte testresultaten voorleggen, gebaseerd op Europese metingen en onderbouwde verslagen uit Koeweit en omliggende landen waar de zon staalhard uithaalt. 

De kenmerken en voordelen nog even opgesomd:
• 100% zuivere mineraalgroeimiddelen gemaakt van gesteente; pure steen, zonder toevoegingen.
• Uitstekende waterretentiecapaciteit (kan tot 85% volume water bevatten).
• Aanzienlijke waterbesparingen.
• Stabiliteit en duurzaamheid op lange termijn gegarandeerd. 
• Unieke horizontale waterverdeling (tot 50 cm spreiding van de waterbron in alle richtingen) maakt dit product ideaal voor sub-irrigatie.
• 100% gecontroleerd productieproces om consistente eigenschappen te bieden (verworven certificaten: CE, EUCEB, RAL, ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001).
• Een bewezen groeimedium in de tuinbouw.

Weet dat lange droge perioden zich de komende jaren frequent gaan voordoen. Of hou je van een dorre aanblik?

Inbouw green rolls in het gazon bij een mooi modern huis
© BERA®️ Urbanscape®️ | Inbouw onder gazon
Inbouwprincipe Green Rolls voor een groen gazon
Voor een groen gazon | Copyrights foto familie De Busscher-Landuyt
Voor een groen gazon | Copyrights foto familie De Busscher-Landuyt

Projectmatige aanpak
Dit product wordt per project uitgevoerd/aangeleverd. 
Informeer vandaag nog. Wij maken jou een voorstel. 

Green Rolls voor plaatsing onder het gazo
Bera_Urbanscape groeibevordering/bodemverbeteraar
Dit product werd ontwikkeld door BERA®️ en Urbanscape®️ by Knauf Insulation onder de naam Green Rolls

© Beelden & Content MiGreen Rolls groenstimulatie | Raphaël Van Overstraeten | BERA®️ Urbanscape®️