Lijn modulair op te bouwen bloembakken zet ons uit de wind en garandeert privacy en gezelligheid
Lijn modulair op te bouwen bloembakken zet ons uit de wind en garandeert privacy en gezelligheid
Fantastisch dakterras veilig afgeboord met modulair opgebouwde bloembakken
Fantastisch dakterras afgeboord met modulair opgebouwde bloembakken
Modulaire plantenbakken in cortenstaal bakenen zithoek op gelijkvloers af

MiDomino Absolute Skyline | Creëer je eigen skyline met modulair op te bouwen bloembakken
MiDomino Absolute brengt kwalitatieve bloembakken die in lijn, T of hoek modulair op te bouwen zijn. Er is een aanbod in Stoneware, keramisch gesteente met diverse kleuraccenten. Met Metallo kies je dan weer voor hoogwaardig gepoederlakt gegalvaniseerd staal. Vandaag is deze metalen MiDomino Absolute variant zelfs verkrijgbaar in een Skyline-uitvoering: “Speel met 3 hoogten in 1 setting van modulair op te bouwen bloembakken”.

Skyline design in functie van gezelligheid, privacy en veiligheid!

De Skyline-uitvoering heeft dezelfde eigenschappen als de metalen uitvoering waarmee men op eenzelfde hoogte werkt: MiDomino Absolute (Metallo). De functie blijft behouden: een inkijk voorkomen, koude windstromen opvangen, zones stijlvol afbakenen en omsluiten … Kortom, design en kwaliteit in functie van gezelligheid en privacy. En hoe groot of hoe lang de setting ook is, binnenin is deze ononderbroken. Dergelijke uitwerking maakt dat planten nagenoeg in volle grond komen te staan en aldus goed kunnen groeien. Ze worden tevens beschermd door de geïntegreerde isolatie binnenin de wandpanelen, onzichtbaar van zodra de bloembak opgevuld is.

 

MiDomino Absolute Skyline bloembakken staan voor design met vele functies: inkijk voorkomen, koude windstromen opvangen, stijlvol afbakenen, groenbeleving, ... En er is meer ...

De gecoate bloembakken volgen de kleur van de gevel

Veiligheid in de private en publieke setting

Al onze modulair op te bouwen bloembakken, tevens deze Skyline, staan garant voor veiligheid. Ze bakenen dakterrassen mooi af, waardoor kinderen en volwassen van bepaalde zones weggehouden worden en zeker geen gevaar lopen om naar beneden te vallen. In de meer publieke inrichting zorgen ze bovendien voor geborgenheid. Zo wordt een terras aan de straatkant mooi en veilig afgescheiden van de verkeersstroom en bijgevolg een rustige, aangename zone gecreëerd. Weet dat dit systeem, door het eigen gewicht en dat van het aan te brengen substraat, perfect zelfdragend is en niet verankerd dient te worden op de tegels van tuin, terras of dakterrras. Handig!

Terras wordt gezellig afgeboord door plantenbakken

Deze kwaliteitsvolle bloembakken zorgen voor geborgenheid en veiligheid.

Modulair op te bouwen bloembakken ter veilige afboording tuin, terras en dakterras.

Perfect zelfdragend zijn deze bloembakken. Je hoeft ze niet te verankeren, wat schade aan tegels of onderliggende, waterkerende membranen uitsluit.

Kies de RAL-kleur van jouw bloembak.

In RAL-kleur naar keuze

De hoogwaardige, halfmatte structuurlak is heel krasbestendig en kies je in een gangbare RAL-kleur naar keuze. Kies aldus voor een kleur in harmonie met de buitenomgeving of jouw schrijnwerk/ramen. Of leg juist bepaalde afwijkende accenten, weet dat deze modulair op te bouwen bloembakken ook verkrijgbaar zijn in cortenstaal. Aan de slag …

Met deze bloembakken leg je eigen kleuraccenten. Kies een RAL-kleur naar keuze in halfmatte, hoogwaardige structuurlak of opteer voor de look van cortenstaal.