RONDOM HET ZWEMBAD

Moderne woning met feeërike verlichting
© Beelden | Degardo GmbH | Content | Raphaël Van Overstraeten

Deze katern toont onze productconcepten die de buitenomgeving rondom het zwembad elegant invullen. Momenteel vallen we terug op beeldmateriaal van onze Duitse partner Degardo GmbH. In de loop van 2019 beloven we jou stevige foto's "uit de Vlaamse klei". De projecten lopen, éénmaal de voorschrijving afgerond, het werfvuil weg en alles opgeleverd ... komen we haarscherp bij je terug!

In eerste instantie ligt de focus op de LED-lichtelementen, maar de metalen bloembakken van Italiaanse hand, om maar een voorbeeld te geven, bieden ook in deze toepassing een onderbouwde functionele en esthetische meerwaarde. Alleen moeten we ze dan uitvoeren in roestvrij staal AISI 304/316 voor gebruik rond (buiten)zwembaden. Laat je verleiden!

Heb je als tuinarchitect of aannemer een leuk zwembadproject? Laat het ons weten

Wij werken zwembadprojecten samen met jou diepgaand uit en brengen het hier in beeld. Kijk bovendien eens goed. Er worden hier zelfs bloembakken vertoond die in de strakke, specifieke MiRaga by RAVO verhaallijn niet standaard opgenomen werden, ze zitten vervat in het bredere Degardo®️ productprogramma. Vind je ze mooi, informeer dan bij Living Concepts BVBA.

En er is meer ... Weet dat onze tuinwanden jou zonder zorgen laten genieten van tuin én ... zwembad. Met de lage uitvoering kan je een zone "kindvriendelijk afbakenen". Bij toepassing van de hoge versie ligt de nadruk op "inkijk beperken vanuit een bepaald oogpunt". Wat het ook is of wordt, laat ons praktisch functioneel en esthetisch wegdromen ...

© Beelden "Rondom het zwembad" | Degardo GmbH | Content | Raphaël Van Overstraeten