Groene wand binnen in huis, in de burelen, leefruimte of werkruimte.
Living Board plantenzuil, groene wand voor plaatsing in leefruimten en burelen.
Groene wand in het interieur
MiBaveno Living Fence verticale groenwand geïntegreerd in tuinwand
MiBaveno Living Fence verticale groenwand met geïntegreerd LED-paneel in tuinwand.

MiLiving Walls | Groene wanden voor buiten én binnen

Groen is gezellig, planten geven zuurstof en leven. Ook in jouw project? Graag presenteren we ons assortiment “levende groene wanden”, geproduceerd in Duitsland door onze partner Degardo onder de naam Living Walls. Wij noemen ze MiLiving Walls in ons MiRaga by RAVO tuinconcept en tonen jou vooreerst de klasse van de Living Fence in onze rubriek tuinwanden. Met Living Panel en Living Board trekken we de groenstimulatie nog eens extra door in het interieur. Wij brengen groen harmonieus in huis en tuin, op het terras en het dakterras.

Plantjes net in de groene verticale wand gezet.
© Beelden Degardo GmbH | Content Raphaël Van Overstraeten

Living Panel, een kale muur groen aankleden

Een groene wand is een subliem idee. Pas je het binnen en buiten toe in eenzelfde bouwproject, dan speel je in op de maatschappelijke evolutie van eenheid en harmonie tussen binnen en buiten. We brengen de natuur sowieso meer en meer centraal in huis of op de werkplek. Heb je echter weinig plaats in het midden van een ruimte of wil je eerder een kale muur aankleden, hang het Living Panel framewerk dan gewoon op, al dan niet rustend op het vloeroppervlak. Je kan ze zelfs boven elkaar gaan hangen. Zo is dit fantastisch mooi tegen een gevel die over verschillende verdiepingen gaat, denk dan aan de oude bakstenen muur in renovatieprojecten of de kille betonwand bij nieuwbouw. Het zwarte, duurzame paneel zal finaal weinig of niet meer zichtbaar zijn van zodra de planten in volle groei staan. Beton en baksteen gaan dan de harmonie aan met de natuur. Een Living Panel kan dus binnen en buiten opgehangen worden, ons basisframe uit polyethyleen is oersterk, UV- en vorstbestendig. Nog even meegeven dat ons Living Panel voor ophanging tegen de muur een mooie behuizing kan meekrijgen met lekbakken, alles hoogwaardig gepoederlakt in zuiver aluminium (RAL 9006).

Groen is gezellig, planten geven zuurstof en leven. Onze groene wanden zijn toepasbaar in leefruimte en werkruimte, in huis en tuin, op het terras en het dakterras!

Living Board plantenzuil, groene wand voor plaatsing in leefruimten en burelen.

Het interieur krijgt vandaag een trendy, staande groenmuur mee om de ruimte gezellig in te delen. Bovendien hebben de groene wanden een akoestisch isolerende functie.

Living Board, trendy plantenzuil deelt ruimten gezellig in en isoleert geluiden

Met Living Board creëren we, vanuit eenzelfde format met het zwarte Living Panel opnieuw als basis, een soort plantenzuil. Die kolom is het ideaal voor plaatsing in leefruimten en burelen. Het interieur krijgt vandaag een trendy, staande groenmuur mee. Grote, saaie ruimten kan je mooi gaan afbakenen om te komen tot kleinere, meer gezellige entiteiten. Bovendien hebben de groene wanden een akoestisch isolerende functie. Ze verzachten het storend geluid dat heerst in grote open ruimten, waar mensen aldus tegelijkertijd (telefonische) gesprekken voeren. Bij de Living Board zit het zwarte Living Panel mooi esthetisch verwerkt in een zuiver aluminium (RAL 9006) gecoate behuizing, onderaan zijn lekbakken voorzien die druipwater opvangen. Naar keuze wordt enkel de voorzijde of ook de achterzijde van een framewerk voorzien om planten in aan te brengen.

Groene wand in het interieur

Living Fence, tuinwand voor buiten én binnen

Bekijk onze rubriek tuinwanden en ontdek het MiBaveno aanbod, opgebouwd uit de modernste materialen als garantie naar esthetiek, duurzaamheid en onderhoudsgemak. En daarin kan je voortaan een Living Fence integreren met het Living Panel basisframe. Of je maakt er gewoonweg een volledige groene wand van, opgehangen aan de palen.

Weet overigens dat de MiBaveno Living Fence groene wand niet alleen perfect staat op het dakterras, maar ook in de leefruimte en werkruimte. Bijvoorbeeld in de inkomhal, dat tonen we jou hier!

Download Living Board

Duik mee in het aanbod Living Board, de groene zuil voor leefruimte en werkruimte (informatie in het Engels).

 

Download Living Panel

Duik mee in het aanbod Living Panel, de groene muur voor tuin, leefruimte en werkruimte (informatie in het Engels). Uitvoering met omkasting en lekbakken voor binnengebruik. Zwart basispaneel tevens buiten bruikbaar op bestaande muur of integreerbaar in onze MiBaveno tuinwanden.