Under construction - Video's MiRaga producten in de tuinaanleg

Een moderne tuin? Laat je inspireren voor de aanleg en aankleding van jouw tuin, voortuin, zwembad, terras, dakterras, ... Samen met onze kwalitatieve partners in tuinontwerp en tuinaanleg zorgen we voor een gepassioneerde inkleuring. Al kan je de producten natuurlijk ook zelf aankopen en plaatsen. Bekijk alvast onze video's met sfeerbeelden van de MiRaga by RAVO producten in de tuinaanleg.

De MiBaveno tuinwanden zorgen voor privacy en geborgenheid. Je kan er grotere zones mee gaan afbakenen, maar evengoed een klein terras of een jacuzzi. Creëer aldus een cosy corner waar je lekker uit de wind zit! De tuinschermen zijn een stijlvolle meerwaarde voor gebouw en omgeving. Bovendien heel onderhoudsvriendelijk. Optioneel kan je er een tuinpoort of tuindeur in integreren of zelfs een groenmuur/groenwand.

Wil je een leuk accent leggen? Bekijk dan zeker de video met de MiStorus rivierkeien als designobject, plantenbak en lichtelement (LED). Zelfs het interieur kleuren ze stijlvol in en tijdens de feestdagen brengen ze een warmte in huis.